Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 148 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Επίσκεψη σήμερα το πρωί γύρω στις 11:00, αφού προηγουμένος είχα δεί στο site οτι δουλεύει η Έλλη.Πάρκινγκ ακριβώς απ'έξω και στην υποδοχή μια ευγενέστατη αλλοδαπή τσατσά,που είχε γραμμένα σε χαρτάκι τα προγράμματα της κοπέλας και στα διάβαζε απο εκεί!!!!!!! Αναψυκτικό-νεράκι άμεσα διαθέσιμα.
Μετά απο κάνα 20λεπτό βγήκε η κοπέλα απο τον προηγούμενο συναγωνιστή και έκανε μια βολτίτσα στο χώλ.Ακριβώς όπως φαίνεται στις φώτο είναι η Έλλη,20 χρονών,μελαχρινή με μακρί μαύρο μαλλί,γύρω στο 1.65 με πολύ όμορφο προσωπάκι,2-2,5άρι φυσικό στητό στήθος,αδύνατη με ένα tatoo στην μέση της περίπου.
Μέχρι εδώ όλα καλά, γιατι η κοπέλα ήταν ακριβώς του γούστου μου,πήρα το απλό πρόγραμμα και πέρασα στο δωμάτιο.Τα πρόβληματα ξεκίνησαν αμέσως μόλις ξάπλωσε στο κρεβάτι,που ύστερα απο δύο ερωτήσεις που μου έκανε(πώς με λένε και αν πήγα διακοπές),άνοιξε το προφυλακτικό και μου λέει "κρατησέ τον λίγο όρθιο για να στο βάλω"!!!!!! Εγώ έμεινα,τι να κρατήσω όρθιο αφού είχαν περάσει το πολύ δύο λεπτά απο την ώρα που είχε έρθει στο δωμάτιο, δεν με είχε ακουμπήσει κάν και δεν είχε βγάλει ούτε το στριγκάκι της(σημείωση ότι η Τ.v έπαιζε mad,δηλαδή ούτε απο εκεί μπορούσε να έρθει κάποια διέγερση).Αφού έβαλε το προφυλακτικό κακήν-κακώς, ξεκίνησε μια πίπα που το μόνο που έννοιωθα ήταν το χέρι της.Δέν της λέω τίποτα,αφού έχω καταλάβει οτι πήγε χαμένο αλλό ένα 50άρικο και την αφήνω να συνεχίσει το χαβά της,πιάνοντας λίγο βυζί και ακούγοντας Κώστα Μαρτάκη!!!!
Πρίν κάν τελειώσει το τραγουδάκι(δηλαδή ούτε κάνα 2λεπτό πίπα),σταματάει αυτό που νόμιζε οτι έκανε και με ρωτάει "πώς με θέλεις" και αφού της λέω έλα από πάνω,βγάζει το sting και καβαλάει.Τι να σας πώ...,ότι μόλις τον "κούπωσε" αισθάνθηκα το λιπαντικό να τρέχει στα μπούτια μου και φυσικά να μην νιώθω εντελώς τίποτα;;;;;; Την δοκίμασα σε 3-4 στάσεις μήπως και αρχίσω να νιώθω λίγο μουνί, αλλά δυστυχώς οι 18 μου πόντοι δέν έφταναν ούτε για δείγμα.Πάλι καλά που δεν της έδωσα 100ρικό για να της φάω το "κουλούρι", γιατί εκεί φαντάζομαι οτί θα έβαζε 2-3 σωληνάρια λιπαντικό μαζεμένα!!!! Ευτυχώς όμως που μου άρεσε οπτικά το κορμάκι της και το προσωπάκι της και κατάφερα να ολοκληρώσω την προσπάθεια μου μετά απο κάνα 15λεπτό.
Εν κατακλείδι,για τα δικά μου γούστα,ήταν ένα όμορφο-καυλιάρικο πουτανάκι που από εμφάνιση θα του έβαζα και 9 αν μπορούσα, αλλά στο κρεβάτι θα της έβαζα εύκολα 1 επίσης αν μπορούσα απο το σύστημα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 30, 2010
Όνομα κοπέλας
Έλλη
Σεβαστός
Εγγραφή:
6 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
156
Πόντοι:
1.510
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού