Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Θυμάστε αγαπητοί συναγωνιστές πως αρχίζει ο Φάουστ; "Εσπούδασα φιλοσοφία, νομική, ιατρική και θεολογία και ιδού εγώ με τόσα φώτα ("κόκκινα φώτα" το διευκρινίζω αυτό) μωρός και βλαξ όσο και πρώτα!" Και εξηγούμαι αμέσως.

Επίσκεψη στην Αμάντα μετά από πάρα πολύ καιρό (εδώ πάει το μωρός και βλαξ) για να "εξερευνήσω" κι εγώ με την σειρά μου το νέο καλοκαιρινό της look. Το τελικό μου συμπέρασμα θα μου επιτρέψετε να το βγάλω μετά και από τη δεύτερη επίσκεψη μου, αλλά προσωπικά ωφείλω να ομλογήσω πως την προτιμώ με τα μακριά μαλλιά. Παρόλα αυτά το λάθος μου να παραμείνω τόσο καιρό μακριά της, παραμένει...ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!

Για το σαλονάρισμα της θα γράψω μόνο πως είναι μια πραγματική εμπειρία! Όσοι το έχετε βιώσει καταλαβαίνετε πολύ καλά για ποιό πράγμα μιλάω. Το χαμόγελο, η τραγουδιστή φωνή της και ο τρόπος που σου μιλάει θυμίζει σαφέστα τον μυθικό Ορφέα! Η ιστορία λέει πως με τη δύναμη της μουσικής και του τραγουδιού του, μπορούσε να γοητεύσει τα άγρια ζώα, να "διεγείρει" τα δέντρα και τους βράχους σε χορό, ακόμη και να σταματήσει την ροή των ποταμών!!! Το ίδιο ακριβώς κάνει και η Αμάντα: μπορεί κανένας άνδρας να αντισταθεί σ' αυτήν την ουράνια μελωδία;;;;;


Είσοδος λοιπόν στο δωμάτιο και μετά από λίγο μπαίνει κι η Αμάντα. Κάθεται δίπλα μου κι αρχίζει να με φιλά στο σώμα και στον λαιμό. Με τέτοια αγαλματένια κορμάρα ολόγυμνη δίπλα σου δε θέλεις και πολύ για να πάρεις μπρος!
Αρκετά χαδάκια και στην συνέχεια στοματικό με ένα εντυπωσιακό deepthroat! Εναλλαγή αρκετών στάσεων, καθώς η υπομονή και η συμμετοχή της περιλαμβάνονται ακόμη και στο απλό πρόγραμμα (εγώ αυτό πήρα). Ώσπου τελικά ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα στα τέσσερα!!!
Φιλική συζήτηση λίγων λεπτών (το στούντιο ήταν άδειο εκείνη την ώρα) και η Αμάντα με αποχαιρέτησε με ένα γλυκό φιλί!


Υ.Γ. Ο Χριστόφορος Κολόμβος οδηγώντας την αρμάδα του προς τον νέο κόσμο είχε πει: "η θάλασσα δίνει στον άνθρωπο ελπίδα, όπως ο ύπνος δίνει όνειρα!". Η Αμάντα παίρνει τις ελπίδες μας αυτές και τα όνειρα μας και τα κάνει πραγματικότητα!!!
GRAZIE MILLE AMANDA

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 16, 2010
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
Kingdom of Thanos
Μέλος
Εγγραφή:
14 Απρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού