Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824397
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Kαιρό είχα να βγώ το βράδυ στην πόλη μιας και ελειπα σε διακοπές οποτε χθες με την παρέα ξεκινήσαμε απο κολωνάκι κατεβηκαμε εξάρχεια και περιπου λίγο πρίν το ξημέρωμα βρεθήκαμε στην οδό φυλής.

Αφού κάναμε μια βόλτα σε ότι βρήκαμε ανοιχτό, άλλος πηγε στη φυλής δίπλα απο ενα πάρκινγκ, αλλος σε ενα στενάκι χαμηλά προς την αχαρνών και εγω κατέληξα εδώ.

Δε μπορώ να πώ οτι η κοπέλα ηταν και η υπερμουνάρα αλλα οταν την είδα φάνηκε άνετη και πολλά υποσχόμενη οπως μου άρεσε και το ωραιο περιβάλον αυτου του σπιτιού.

Η ώρα ηταν περασμένη άλλος δεν υπήρχε οπότε δεν περιμένα και πολύ στο μεγάλο και ανετο δωμάτιο.

Η κοπέλα μπήκε χαμογελαστή έβγαλε το φουστανάκι της και το στριγκάκι της και ήρθε πάνω μου, λίγο το ποτό που είχαα καταναλώσει λίγο που και αυτή ήταν παιχνιδιάρα η όλη φάση περισσότερο παίχτηκε στα προκαταρκτικά παρά στο κύριο μενού.

Έτριβε τα βυζάκια της πάνω στο πούτσο μου, μου χαίδευε τα πόδια και την κοιλιά ενώ δίνοντας μου μικρές δαγκωνιές μου έπαιζε το πούτσο μέχρι που μου τον έκανε κάγκελο.

Φόρεμα καπότας και τσιμπούκι στην αρχή χαλαρό με γελάκια απο μέρους της και μετά με λύσσα και χτυπήματα της ψωλής μου στη γλώσσα και στα μάγουλα της.

Στήσιμο επιτόπου στα 4 και ξεκίνησα να την παίρνω δυνάτα, η φάση συνεχίστηκε και συνεχιζόταν για πολύ ακόμα μιας και δεν έλεγα να χύσω μέχρι που βγηκα απο μεσα της ξάπλωσα και της ζήτησα να μου τον παίξει, αυτή μου ξαναπήρε πίπα και στο τέλος μου έβγαλε τη καπότα και παίζοντας τον μου επιτέλους τα φλόκια μου έφυγαν παντού χαχαχα.

Τελικά καλές οι διακοπές αλλα και η Αθήνα σάββατο βράδυ έχει τη χάρη της και τα τυχερά της

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2010
Όνομα κοπέλας
Ντορέτα
Μέλος
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού