Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 86 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Λοιπον το καταστημα ειναι κατι αναμεσα σε στουντιο και μπουρδελο. Σα χωρος μοιαζει με στουντιο. Σα καθαριοτητα με ντελο αφου ειχε μια χρησιμοποιημενη καποτα στο πατωμα και το κρεβατι ηταν στολισμενο με τα φρεσκα φλοκια του προηγουμενου συναγωνιστη και επρεπε να κανω ακροβατικα για να μην ακουμπησω, μεχρι που στο τελος λεω δε γαμιεται και αραξα Γλώσσα

Η κοπελα μαλλον για καζακστανοφαση μου εκανε, ομορφη για τα γουστα μου με βυζι τουμπανιασμενο.

Πιπα ανω του μετριου και σχετικα αληθοφανης συμμετοχη στο σεξ. Μονο αρνητικο η χρηση κρεμας. Τελειωσα στα 4 με θεα τα παλλομενα βυζια της στον απεναντι καθρεφτη.

Τωρα το πιο σημαντικο. Η τιμη ειναι μονο 20 ευρω!!! οσο δηλαδη κι ενα γαμησακι στη φυλης. Με τη διαφορα ομως οτι βρικεται διπλα στο γκαζι, σε καλη περιοχη και το βασικο οτι δε νιωθεις σε καμια περιπτωση την πιεση χρονου που πολλες φορες νιωθεις στα δελα. Ισως να ειναι απο τα καλυτερα vfm της αγορας αυτη τη στιγμη. Αυτο που ισως να αποτρεψει καποιους συναγωνιστες ειναι οτι ειναι σε πολυ κεντρικο σημειο και ακριβως απεξω αραζουν αυτοι που δουλευουν στο παρκιγκ απεναντι και κοβουν κινηση αλλα μη μασατε σταρχιδια μας ολοι!

Το προγραμμα των 20 ευρω το οποιο περιλαμβανε ολες τις στασεις ελευθερα πιασιματα κλπ και 69 νομιζω ειπε η τσα2 ηταν μεσα στο 20αρι για τους κομμαντο. Επισης με 30 ευρω ειχε καποιο προγραμμα δε θυμαμαι ομως τι, ισπανικο ισως, και με 40 το ελευθερο στοματικο.


Πιστευω πως το στουντιο αυτο θα γινει ο πρωτος σταθμος μου οταν βρισκομαι στην περιοχη γιατι πραγματικα αξιζει τα λεφτα του (μονο 20 ευρω !!!). Αρκει βεβαια να μην ανεβασει τιμες. Και ελπιζω να δωσει παραδειγμα και στα γειτονικα στουντιο να ριξουν τις τιμες γιατι εχουν ξεφυγει!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 26, 2010
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
7 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
9
Πόντοι:
231
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού