Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 86 10
Sex Studio 111249
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μια από τις στάσεις της σημερινής τσάρκας το Σερβιων 26.
Εργαζόμενο κορίτσι η Στεφανια. Milf από τα λίγα, ψηλή με πλούσια τα ελέη. Μεγάλο φυσικό στηθος, περιφερεια και γλουτοί με λίγα κιλά παραπάνω. Καστανόξανθα μακριά μαλλιά ευγενική φυσιογνωμία. Αρχοντική γυναίκα με λίγα λόγια μπορώ να πω.

Πρώτη φορά σε δωμάτιο στο εν λόγω ίδρυμα. Πεντακάθαρο, άνετο, όμως χωρίς νιπτήρα ή ντουζιέρα. Υπήρχε βέβαια δυνατότητα για ντουσάκι στο κοινόχρηστο μπάνιο, όμως σίγουρα δεν είναι το ίδιο….

Πολύ ευγενική κατά την είσοδο της η Στεφανια. Με καλωσόρισε στο studio μιας και της είπα ότι πρώτη φορά τους επισκέπτομαι στην σχετική μας κουβέντα.
Καλά προκαταρκτικά. Φιλιά και γλειψίματα στο στήθος το λαιμό και τα αυτιά μου. Κοπλιμεντο για το τατουάζ μου, και προκαταρκτικών συνεχεια. Ιδιεταιρα δεκτική και στην δική μου περιποίηση στα στήθη και τον λαιμό της.
Στοματικό αρκετα καλό, με κάποια χρήση χεριού, όχι ιδιεταιρα βαθύ. Άψογο καραμελωμα στα @@κια.
Ανέβηκε επάνω μου και ξεκινήσαμε το sex. Ιεραποστολικό για την συνέχεια, όπου και σε αυτή την στάση καταναλώσαμε αρκετή ώρα με εκατέρωθεν γλειψίματα σε λαιμούς και αυτιά.
Στα τέσσερα μας βρήκε τα τέλος.
Σύντομη αποχώρηση, μετά από αρκετα ευγενικό χαιρετισμό.
Να σημειώσω ότι πριν την αποχώρηση μου ακολούθησε μακρόσυρτος διάλογος με την ευγενέστατη υπηρεσία σε πολύ φιλικό κλίμα, ,παρόλο που η επίσκεψη είχε ήδη πραγματοποιηθεί.. Η κυρία αυτή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση από αρκετές συναδέλφους της.

Γνωστό και μη εξαιρετέο Milf η Στεφανία. Οι λάτρεις αυτής της κατηγορίας γυναικών πρέπει απαραίτητα να την συναρτήσουν. Όσοι αρεσκονται σε νεαρές δεσποινίδες ας μην κάνουν τον κόπο να περάσουν.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Στεφανία, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 25, 2010
Όνομα κοπέλας
Στεφανία
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού