Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 77 10
Sex Studio 102279
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δευτέρα 23/8 – απογευματινή βάρδια – Κάρμεν

Η Κάρμεν είναι νεαρή, μαλαχροινή με μακριά λύτα μαλλιά, μετρίου αναστήματος, με 1.5αρι βυζί, κώλο όχι τόσο καλοσχηματισμένο, και κοιλιά με ελάχιστα παχάκια. Πρόσωπο συμπαθητικό αν και τα δόντια της ητάν σα να είχαν μπόλικη τερηδόνα.
Μπήκε με το προφυλλακτικό στο χέρι, χαιρέτησε στον πληθυντικό, γδύθηκε, και εφάρμοσε το λάστιχο χωρίς προκαταρκτικά σε μελάτο πουλί. Ρώτησε αν θέλω το 69 με εκείνη από πάνω, συννένεσα και άρχισε ένα μαραθώνιο γλείψημο. Η γκόμενα έγλειφε με αργές κινήσεις πούτσο, αρχίδια, τη γύρω περιοχή, μπούτια, μέχρι και τα πέριξ της κωλοτρυπιδας έφτασε και δεν έλεγε να σταματήσει… Αρχικά την έσπρωξα λίγο μπροστά, μετά της έπιασα ελαφρά το πόδι να της το γυρίσω….τίποτα αυτή. Συννέχιζε το γλείψημο ακακάθεκτη. Πρέπει να μείναμε σε 69 πάνω από 15 λεπτά, και σταμάτησε μόνο αφού της ζήτησα να έρθει από πάνω. Ιππιστή στα πέλματα έδειξε να κουράζεται γρήγορα. Ανασηκώθηκα σε στάση λωτού για λίγο, και τέλος την έριξα ιεραποστολικά όπου και κατέθεσα.
Στο σέξ η συμμετοχή της (κίνηση, κοιτάγματα, κραυγές/ομηλία) ήταν ελάχιστη.

Παράξενο γαμίσι…Μια κοπέλα που δεν βιάζοταν καθόλου, στο 69 έδειξε ότι θέλει να προσφέρει την τέλεια ικανοποιήση, αλλά στο σεξ δεν ήταν καθόλου άνετη, σα να ντρεπόταν.

30 το απλό, 50 το 69 ή το αυταρχικό, 80 το ακάποτο τσιμπούκι.
Χωρος και τσατσα ικανοποιητικά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 23, 2010
Όνομα κοπέλας
Κάρμεν
Babel
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
0
Πόντοι:
231
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού