Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 180 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ξεκινω λεγοντας οτι η ημερομηνια ειναι κατα προσεγγιση καθως εχω καιρο που επισκεπτηκα την κοπελα, δεν παιζει ιντερνετ πλεον στο σπιτι και μπαινω πολυ αραια.

Στο δια ταυτα, την Νανσυ την ειχα πετυχει και παλαιοτερα σε καποια απο τα στουντιο της Βριλησσου ( το 55 η το 57 αν δεν κανω λαθος - δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια ) αλλα ποτε δεν ειχα περασει. Εμφανισιακα ειναι μια "σεξοβομβα" ξανθια, σιλικονατο-βιδωτο βυζι, και ψηλη. Φοραει και κατι τακουνια μεχρι το θεο και γινεται ακομα ψηλοτερη.
Προγραμμα απλο, η τσατσα ψιλοδιεκπαιρεωτικη και ψιλοβιαζοταν κιολας να με βαλει στο δωματιο ( η να με διωξει ) εξ'ου και η χαμηλη βαθμολογια. Στο δωματιο η Νανσυ πιστευω οτι ειναι καλη με πολυ λιγα ατομα. Εγω πρεπει να επεσα στην περιπτωση. Καθως προκειται για Ελληνιδα, ολοι λιγο πολυ ξερουμε πως συνηθως οι Ελληνιδες δεν ειναι και ο,τι καλυτερο, οσες ειναι στα μαγαζια τελος παντων... Αυτη ηρθε ορεξατη, με χαμογελακι και λιγη κουβεντουλα στην αρχη και καθως ημουν σχετικα καβλωμενος ηδη του φορεσε το σκουφακι και αρχισε την πιπα. Δεν αγγιξε πουθενα αλλου εκτος της περιοχης του προφυλακτικου, επαγγελματιας με την σημασια της λεξης.. ( αλλοτε καλο αλλοτε κακο ). Η πιπα της τυπικη προς το καλο, χωρις να ξεχωριζει σε κατι. Αυτο που μου αρεσε και αποφασισα να γραψω την κριτικη ειναι οτι η γκομενα παρολο το παρουσιαστικο της γαμηθηκε καλα και σχετικα δυνατα χωρις να "τσινισει". Την ειχα στα τεσσερα αρκετη ωρα και εδινα με δυναμη, και αυτη εβγαζε μερικα βογγητα και με κοιταζε απτο καθρεφτη του δωματιου με "ναζι". Καναμε μερικες αλλαγες σε στασεις που και εκει το γαμησι δεν ηταν μετριο σε ρυθμο, και το τελος ηρθε με αυτην απο πανω. Πηγα μονο και μονο για την εμφανιση της αλλα αποδειχτηκε ενα καλα ξοδεμενο 50αρι. Δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα βεβαια, αλλα η μια φορα ηταν καλη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 03, 2010
Όνομα κοπέλας
Νάνσυ
underexposed321
Μέλος
Εγγραφή:
10 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
0
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού