Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 77 10
Sex Studio 102279
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Δεύτερη φορά που βρθήκαμε με την Γκλόρια. Η τσατσά που δούλευε χθες το πρωί ήταν η ίδια που δουλέυει απογεύματα στο Κεφαλληνίας 75. Τα δύο αυτά ιδρύματα πρέπει να έχουν συνεργασία τόσο σε κοπέλες (Εμανουέλλα) όσο και σε τσατσάδες. Η Γκλόρια έδειξε να θυμάται την προηγούμενη συνεύρεση για αυτό μόλις μπήκε μου χαμογέλασε οικεία και με ρώτησε τι κάνω. Στη συνέχεια ξεκίνησε με χάδια στο σώμα και ισπανική. Επεμενε ιδιαίτερα στο πιπίλιμα του στήθους. Δεχόταν με ευχαρίστηση χούφτωμα των βυζιών της.

Η πίπα της αρκετά καλή και έντονη. Η ίδια έδειχνε να απολαμβάνει το χάδι και το δάκτυλο (΄χωρίς να επιτρέπεται η πίσω πόρτα). Κάποια στιγμή που ένοιωσα έντονη υγρασία είδα ότι έκανε και τα αδύνατα δυνατά για να τελειώσωμε την πίπα. Τότε όμως την έβαλα πάνω και άρχισε η ιππασία. Με το τσίμπημα των ρογών της και τα χάδια στο γατάκι φάνηκε να αναστατώνεται. Στο τέλος ιεραποστολικό και βογγητά και κορύφωση.

Μπορώ να πω ότι η συμμετοχή της την τελευταία φορά ήταν κορυφαία.

Αξιοσημείωτο είναι όταν έφευγα η τσατσα κατέβηκε τα σκαλιά για να με ευχαριστήσει μεπιδή την τελευταία φορά στο Κεφαλληνίας είχε φερθεί μαλακισμένα και το θυμήθηκε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2008
Όνομα κοπέλας
Γκλόρια
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
4 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
6
Πόντοι:
1.230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού