Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 128 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Εχω ηδη παει αλλες 2 φορες αυτη την εβδομαδα αλλα αυτες ηταν στο Δροσ.95 και επειδη εχω γραψει εκει κριτικη γραφω και μια εδω για την προηγουμενη!!!
Τι αλλο να λεμε τωρα.............η κοπελα κανει τη δουλεια της και το ζει αυτο που κανει!!!Κατα τη γνωμη μου ξεφευγει κατα πολυ απο τα καθιερωμενα των στουντιο!!!Δλδ ξεφευγει απο οποιαδηποτε ψυχροτητα επαγγελματισμου......τωρα ή το γουσταρει πολυ ή το κρυβει καλα!!!Εγω εχω βγαλει τα συμπερασματα μουΧαμόγελο!!!
Αυτος ειναι και ο λογος που την κανει μοναδικη.........εχεις την εντυπωση οτι πηδας την διψασμενη για πουτσο μιλφαρα γειτονισσα σου που θα την δεις την επομενη στο δρομο και θα κανετε και οι 2 τα στραβα ματια!!!
Απο εμφανιση για μενα ειναι κορυφη αλλα δεν το σχολιαζω γιατι ειναι υποκειμενικα αυτα!!!Απλα για οσους δεν την εχουν δει ειναι ξανθια σχετικα ψηλη με μακρια μαλλια και πολυ στεγνο και γυμνασμενο σωμα!!!Προσωπο απιστευτο πολυ "προσεγμενο" , με πρασινα ματια και στηθος 2-2,5 σιλικονη!!!
Στο κρεββατι παιρνει πρωτοβουλιες, παντα ομως αναλογα με τις ορεξεις τις δικες μας (το'χει αυτο το χαρισμα) αλλα ποτε ποτε ξεφευγει.........οταν την σφυροκοπατε δυνατα το γουσταρει και η ιδια και δεν το κρυβει!!!
Αυτα τα ολιγα γιατι θα ξεφυγω και εγω στο τελος!!!Ντροπή

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2010
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλλα
spoon
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
8
Πόντοι:
666
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού