Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 94 10
Sex Studio
99896
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Μυοχαλαρωμενος και ευδιαθετος μετα απο μασαζ ειπα να παω και αλλου
παρα τις κακες κριτικες ειπα να δοκιμασω τον σττρογκυλο ποπο που μαρεσε την περασμενη βδδομαδα . μαλακια μου...
Απο φατσα-βυζι δεν μαρεσε και τοσο... τεςπα , μπηκα
Ηρθε , γεια σου και αρχισε να τα βγαζει
Λιγο παιξιμο στο πουλαακι , μετρια πιπα ,μετα απο πανω απο απλα κουνηθηκε λιγο καθησμενη στην κοιλια μου , ξαφνικαστηθηκε διπλα στα 4 πηγα και απο πισω , πηρα φορα καλα πηγαιναμε της ειπα να αλλαξουμε σταση και δεν ηθελε , συνεχισα , αρχισε να κανει κατι ουφ ( βαρεμαρα φουλ) ενω κοντευα ξανα εκανε ουφ και βγηκα
-Βαριεσαι ε? της λεω
-ντεν μιλαει
-πρεπει αν πας στην θαλλασα λεω να ξεκουραστεις
τον πιανει και αρχιζει να τον παιζει την μια ηθελα να φυγω , αλλα απ την αλλη να μη παει τζαμπα η καποτα λεω ας την γεμισουμε
την ρωτησα αν εκανα κατι κακο , αν εχει καποιο προβλημα ,αλλα δεν μιλουσε , ηταν στραβωμενη εξαρχης ( μη πω εκ γεννετης)
Τελικα τελειωσα αλλα ειχα φιαχτει απο το μασαζ πριν , αν δεν ηταν αυτο δεν υπηρχε περιπτωση να εχυνα με αυτην διπλα μου
Φευγοντας της ειπα οτι δεν ειναι καλα και οτι χρειαζετε ξεκουραση
- Μα τι εχω ? ρωτησε σχεδων παραπονιαρικα , ( σαν να μου ελεγε γιατι με κραζετε ολοι ? )
Ντυθηκα , τιμησα τον ψηκτη με το νερο , και την κοπανησα
Δεν την ξαναπαιρνω ουτε με 5 ευρω
παρα τις κακες κριτικες ειπα να δοκιμασω τον σττρογκυλο ποπο που μαρεσε την περασμενη βδδομαδα . μαλακια μου...
Απο φατσα-βυζι δεν μαρεσε και τοσο... τεςπα , μπηκα
Ηρθε , γεια σου και αρχισε να τα βγαζει
Λιγο παιξιμο στο πουλαακι , μετρια πιπα ,μετα απο πανω απο απλα κουνηθηκε λιγο καθησμενη στην κοιλια μου , ξαφνικαστηθηκε διπλα στα 4 πηγα και απο πισω , πηρα φορα καλα πηγαιναμε της ειπα να αλλαξουμε σταση και δεν ηθελε , συνεχισα , αρχισε να κανει κατι ουφ ( βαρεμαρα φουλ) ενω κοντευα ξανα εκανε ουφ και βγηκα
-Βαριεσαι ε? της λεω
-ντεν μιλαει
-πρεπει αν πας στην θαλλασα λεω να ξεκουραστεις
τον πιανει και αρχιζει να τον παιζει την μια ηθελα να φυγω , αλλα απ την αλλη να μη παει τζαμπα η καποτα λεω ας την γεμισουμε
την ρωτησα αν εκανα κατι κακο , αν εχει καποιο προβλημα ,αλλα δεν μιλουσε , ηταν στραβωμενη εξαρχης ( μη πω εκ γεννετης)
Τελικα τελειωσα αλλα ειχα φιαχτει απο το μασαζ πριν , αν δεν ηταν αυτο δεν υπηρχε περιπτωση να εχυνα με αυτην διπλα μου
Φευγοντας της ειπα οτι δεν ειναι καλα και οτι χρειαζετε ξεκουραση
- Μα τι εχω ? ρωτησε σχεδων παραπονιαρικα , ( σαν να μου ελεγε γιατι με κραζετε ολοι ? )
Ντυθηκα , τιμησα τον ψηκτη με το νερο , και την κοπανησα
Δεν την ξαναπαιρνω ουτε με 5 ευρω
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Αντριάνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού