Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 305 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 566601
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αυτή η κριτική θα βοηθήσει περισσότερο τους άπειρους και ιδιαίτερα αυτούς που διαβάζουν το site με σκοπό να κάνουν την πρώτη τους επίσκεψη, παρά τα έμπειρα μέλη.
Καθώς ο γράφων αποφάσισε μετά από μακριά σκέψη να πάει πρώτη φορά σε studio, και γενικά σε τέτοιο μέρος, όπως καταλαβαίνετε το άγχος ήταν μεγάλο, ειδικά μετά από άσχημες ή απότομες συμπεριφορές που κατά καιρούς έχω διαβάσει για διάφορα studios.
Την Τετάρτη 11/08 κατά τις 11:00 το πρωί λοιπόν αποφάσισα να κάνω το πρώτο μου βήμα στην Πειραιώς 193. Το πόσο άγχος δεν περιγράφεται. Η κυρία που με υποδέχτηκε όμως ήταν τόσο ευγενική που πραγματικά στο σαλόνι άρχισα να νιώθω καλύτερα. Μετά από λίγο ήρθε η Πατρίτσια. ΄Πήρα το απλό πρόγραμμα των € 50,00. Δεν έχω λόγια. Πραγματικά καμία διαφορά αλλά και πολύ καλύτερα από την κοπέλα σου. Χάδια, φιλιά με γλώσσα, γελάκια, ισπανικό, βαθύ στοματικό, γλείψιμο αρχίδια., σχόλια του τύπου ωραίος πούτσος κ.λπ. Στάση κλασική όλα ΟΚ, και μετά πάλι λίγο στοματικό, και τέλος αυτή από πάνω. Εκεί παρέδωσα. Έμεινε αρκετή ώρα μαζί μου με φιλιά, ψιλοκουβεντούλα κ.λπ. Γενικά πολύ άνεση. Λέξη βιασύνη, πίεση κ.λπ. άγνωστη. Δεν ένιωσα πίεση χρόνου καθόλου.
Ξανατονίζω ότι δεν υπάρχει εμπειρία για να συγκρίνω, ούτε με άλλα μέρη ούτε με κοπέλες, αλλά για τους φίλους που θέλουν να κάνουν την πρώτη τους απόπειρα(που είμαι σίγουρος ότι είναι πολλοί) είναι ότι πρέπει. Τώρα το άγχος μου έχει φύγει τελείως, Θα την επισκεφτώ ξανά. Πατρίτσια να ‘σαι καλά κοπέλα μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 11, 2010
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
Υπηρεσίες
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού