Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ξανά λοιπόν με τη Λίντα σε νέο στούντιο πια. Κυριολεκτικά τα λόγια περιττεύουν για αυτήν την σεξομηχανή. Δεν την χορταίνεις. Τρέλα , κέφι στο φουλ . Πολύ καλά προκαταρκτικά, ρομαντική και άγρια ταυτόχρονα (την καθοδηγώ εγώ).
Ψηλή , με τριάρι στήθος πέτρα (φτιαχτό αλλά δεν με πειράζει). Χρώμα μαλλιών , ανάλογα με την περούκα που θα βάλει. Μεγάλο χαμόγελο
Με τρέλανε στο γλείψιμο από το κούτελο μέχρι τους αστραγάλους, πολύ καλή πίπα με ταυτόχρονη περιποίηση της γύρω περιοχής Γλώσσα και μετά σεξ με έντονη συμμετοχή με αυτήν να χτυπάει μόνη της τον κώλο της. Δάχτυλα ελεύθερα, γλειψίματα όσα θες.
Όπως έχουμε ξαναπεί, έχει μια τάση να κρύβει το πρόσωπό της. Επίσης , με τα τρελά που κάνει ενδέχεται να σε πιάσουν τα γέλια και να επέλθει πτώση...τάσης. Αλλά είναι Θεά και την γουστάρω .
Η κυρία στην υπηρεσία ευγενική. Άλλωστε είχα έρθει για να περάσω οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα. Χώρος καλός . Οι τιμές λίγο τσιμπημένες. Το 69 έχει 70 ευρώ... Στο στούντιο Γοργόνες που δουλεύει επίσης , το 69 έχει 60 ευρώ.... Άρα...
Τέλη Αυγούστου η Λίντα θα φύγει για δυο εβδομάδες

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2010
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Τιμημένος
Εγγραφή:
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
185
Likes:
468
Πόντοι:
2.950
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ILIAS1339, Eisenfaust

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού