Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Sex Studio 155522
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα Παλικάρια.
Επίσκεψη στο ίδρυμα την Κυριακή 1η Αυγούστου γύρω στης 3 η ώρα. Διαβάζοντας τις κριτικές των φίλων και συναγωνιστών είχα πάρει την απόφαση να επισκευτώ τη Νικόλ έτσι για το γαμώτο και για να δω αν όντως τα πράγματα είναι τοσο καλά όσο γράφονται. Υπερβολικά σχόλια (παρατήρησα απο φίλο) δεν τα λαμβάνω ποτέ υπόψη και ευελπιστώ οτι είμαι μια αντικειμενική άποψη. Το εν λόγω ίδρυμα το έχω επισκευθεί 4-5 φορές με σκοπό να τιμήσω την εν λόγω κορασίδα. Κάθε φορά που πήγαινα πραγματικά γινόταν παρέλαση απο κόσμο στο σαλόνι και γι'αυτο το λόγω δεν την τίμησα μέχρι πρότινως.
Την Κυριακή λοιπόν κατα τις 3 πέρασα να κόψω κίνηση, το σαλόνι άδειο για πρώτη φορά και αποφασίζω να περάσω.
Απο εμφάνιση είναι δυνατό κομμάτι.
Πρόσωπο με όμορφα χαρακτηρηστικά, μελαχρινό μαλλί έντονη σκιά στα μάτια. Στήθος σιλικόνη αλλα πετυχημένο. Κώλος μπόμπα καλοσχηματισμένος.
Πήρα πρόγραμματάκι των 80 ευρώ το οποίο περιλαμβάνει ελέυθερο στοματικό.

Αραχτός λοιπόν στο δωμάτιο περιμένω την είσοδο της κούκλας. Σκάει μύτη φορτσαρισμένη και με άγριες διαθέσεις. Με το που τη βλέπω λεω απο μέσα μου εδώ είμαστε! άρχιζει και παίρνει κάτι πόζες όρθια λέγοντας προστυχόλογα, μου λέει να σηκωθώ πάνω και με πάει στο νιπτήρα όπου κάθεται και πλένει τον μητσάρα, καπάκια με πάει δίπλα απο το κρεβάτι σε έναν καθρέφτη και αρχίζει να μου φιλάει το σώμα, με γυρίζει και αρχίζει το στοματικό στο όρ8ιο. Στη συνέχεια ξάπλωνω στο κρεβάτι μαζί της και αρχίζει και κανεί ποζάρει το μουνάκι της(η στάση ήταν τέτοια που δεν μπορουσα να κάνω χρήση χεριών) και καπάκι κωλοτούμπα για να ξαναρχίσει το στοματικό.Το στοματικό της το θεωρώ μέτριο ναι μέν το παλέυει κάνοντας πεταχτά deep throats αλλά κάπου το χάνει.

Μετά απο κανένα 2λέπτο στήνεται στα 4 και αρχίζω σφυροκόπημα,εκεί ξεκινάει δυναμική εμεινία της κούκλας θέμα που με ξενέρωσε τέρμα. Αλάγη μετα απο λίγο σε ιεραποστολικό και κατάθεση.

Η αποψη μου είναι η εξής: Η Νικόλ είναι ένα πολύ ωραίο μουνί που έχει κάτσει και το έχει μελετήσει το θέμα. Έχει φτιάξει ένα mini show με σκοπό την ψυχαγωγία του πελάτη (χρησιμοποιώ λόγια που ανέφερε και άλλος φίλος σε άλλη κριτική). Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό προς Θεού, αλλά με ξενέρωσε το ολο θέμα. Μου φάνηκε πολυ φτιαχτό και πρόχειρο για τα δικά μου γούστα, πάντα με την δικιά μου άποψη. Δεν αντιλέγω οτι πολλοί συναγωνιστές πέρασαν καλά και γούσταραν μαζί της, αλλά οι υπερβολές που αναγράφονται απο κάποιους δεν αντικατοπτρίζουν αυτό που έζησα.
Ελπίζω να να κατατόπησα κάποιους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2010
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
jamest
Μέλος
Εγγραφή:
15 Ιουν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού