Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 148 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
ΣΗΜΕΙΩΣΗ :Οι παραπάνω βαθμολογίες είναι οι ανώτερες επιτρεπόμενες από το σύστημα καθότι νέος χρήστης. Χμμμ;
Πέμπτη βράδυ γύρω στις 20:30 επισκεύθηκα το εν λόγω studio. Το πάρκινκ πολύ εύκολο. Ο χώρος από τους πιο καθαρούς και πιο περιποιημένους που έχω δει. Η ομολογουμένως ευγενική αλλά και ευπαρουσίαστη κυρία επί της υποδοχής μου σύστησε την Λάουρα με ενημέρωσε για τα προγράμματα και τις τιμές και με άφησε (αφού πρώτα μου προσέφερε ανψυκτικό) να αποφασίσω εάν θα περάσω χωρίς καμμία πίεση (πράγμα το οποίο εκτίμησα). Πλήρωσα το απλό παράβολο και με οδήγησε σε ένα ερύχωρο πεντακάθαρο δωμάτιο με άνετο κρεβάτι, τηλεόραση, νιπτήρα, ντουζιέρα, σφραγισμένες πετσέτες και παντόφλες. Μετά το ντούς ήρθε και η κοπέλα.
Η Λάουρα είναι μια γλυκιά ξανθιά ρωσίδα milf με κορμί που δεν συμβαδίζει με την ηλικία της και θα το ζήλευαν πολύ μικρότερές της γυναίκες.Το στήθος της εάν και ενισχυμένο έχει πολύ καλή αφή. Το σώμα της πολύ καθαρό (μυρίζει σαπούνι). Το δέρμα της απαλό και λείο. Ο κόλπος της μικρός, καλόσχημος και ροδαλός. Τα οπίσθια της προκλητικά.Το πρόσωπό της φωτεινό με πολύ εκφραστικά μπλέ μάτια. Μιλά πολύ καλά τα ελληνικά, είναι πρόσχαρη και φιλική, σού δημιουργεί γρήγορα ένα αίσθημα οικιότητας και σε χαλαρώνει. Δεν θα αναφερθώ με λεπτομέρεια στο τι κάναμε γιατί το θεωρώ ανούσιο. Άλλωστε όλες οι κοπέλες κάνουν πάνω κάτω τα ίδια πράγματα. Θα αναφερθώ όμως στην συμπεριφορά της κατά την διάρκεια της πράξης. Είναι ευγενέστατη, περιποιητική και με παντελή έλλειψη βιασύνης, δεκτική σε σε θωπείες και φιλιά (εάν της φερθείς ευγενικά σε προτρέπει κιόλας) και δείχνει να το χαίρετε. Μετά το πέρας της πράξης σε "καθαρίζει" και κάθεται μαζί σου αρκετή ώρα.
Συνοπτικά τώρα, μπορεί να μήν είναι το κρεβάτι της δεκαετίας, αλλά σίγουρα όποιος την επισκευθεί δεν θα κλάψει τα λεφτά του. Η κοπέλα τα τιμά με το πάραπάνω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 29, 2010
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
The Saint*
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
32.608
Πόντοι:
24.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, Jim25jim, ZeroTolerance και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού