Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 395 10
Sex Studio 328712
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Λοιπόν έχοντας ακούσει πολλά για την Τζέσυ, που τώρα την παρουσιάζουν ως Τζέσικα, κ καθως διαπίστωσα κ μόνος μου την προηγούμενη βδομάδα πως είναι ακόμα καλύτερη από κοντά σε σχέση με τις φωτο, είπα να τη δοκιμάσω κι εγώ..
Πολλή όμορφη εμφάνιση, αλλά δεν τις βάζω 10 γιατί κυρίως στο σώμα αν κι είναι καλό δεν έχει κάτι ξεχωριστό.. Αδύνατο, αλλά όχι ιδιαίτερα γυμνασμένο, ούτε μαυρισμένο (δεν της αρέσει μου 'πε) κ το σιλικονάτο στήθος λίγο μικρότερο απ' ότι μ' αρέσει..
Σε γενικές γραμμές όμως η εμφάνιση της είναι σε πολύ υψηλότερα επίπεδα από της μέσης ψιλομύτας Ελληνίδας, που βλέπεις στην παραλία κ το παίζει θεά..!
Κ στον τομέα σεξ αποδείχτηκε πολλή καλή.. Σε μένα ούτε δοντάκι έβαλε, αντίθετα η πίπα της ήταν καλή, αν κ σύντομη.. Μετά ανέβηκε από πάνω μου κι ακολούθησε ένα τρελό γαμήσι, αρκετά έντονο κ δυνατό κ δυστυχώς ήμουν στο δεύτερο δωμάτιο στο οποίο το κρεβάτι έτριζε αρκετά..! Το ίδιο ακολούθησε όταν ανέβηκα εγώ από πάνω κι όταν τη γύρισα στα 4.. Τη ρωτούσα συνεχεια αν πονούσε, αλλά αυτή έδειχνε να το φχαριστιέται..!
Ωστόσο, όταν της ζήτησα να μου πάρει πίπα πάλι γιατί δεν μπορούσα να τελειώσω, αυτή μου 'πε ότι δε γίνεται, γιατί η ώρα έχει περάσει κ πρέπει να φύγει.. Κι όντως πρέπει να 'χε περάσει κανα τέταρτο μπορεί κ παραπάνω..! Αλλά ξενέρωσα λίγο, γιατί νόμιζα ότι το γούσταρε κι αυτή.. Γενικά έφυγε λίγο απότομα, ίσως να νόμισε ότι καθυστέρησα επίτηδες κ να τσατίστηκε, αλλά απλά έτυχε..
Με την Αντριάνα τελείωνα στο 5λεπτο κ μ'αυτή δεν μπορούσα να τελειώσω..!
Τελικά μετά από κανα 5λεπτο τελείωσα μόνος μου κι ο οργασμός ήταν αρκετά έντονος..!
Να σημειώσω ότι πήρα το απλό των 40 ευρώ..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 29, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζέσυ
Σπουδαίος
Εγγραφή:
11 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
52
Likes:
454
Πόντοι:
2.357
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού