Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 204 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 454283
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Γυρισα πριν λιγο απο καταθεση στο εν λογω μαγαζι. Ειχα βαλει στοχο την Βανεσα και τη Συλβια, και γραφω για την Συλβια απο την οποια μολις γυρναω.
Η γκομενα εμφανισιακα ειναι πολυ καλη συμφωνα με τα γουστα μου παντα, εχει τατουαζ τα οποια στις φωτογραφιες ειναι κρυμμενα ( κανει για hardcore γκομενα, αγρια στη μαπα αρκετα αλλα ελκυστικη ), ειναι απιστευτα λεπτη και καθολου χαλαρη. Πηρα απλο προγραμμα, και αφου ανταλλαξα κανα δυο κουβεντες με την τσατσα την οποια την "ξερω" απο μελετιου 37 και παραδοξως με θυμοτανε ( η εχει μνημη ελεφαντα η με δουλευε, αλλα οπως και ναχει δεν εβλαψε κανεναν μια κουβεντα παραπανω ) μπαινω στο δωματιο οπου και περιμενω.
Η Συλβια γελαστη γενικα σαν ατομο, με την καλησπερα της και το τι κανεις και τα λοιπα και τα λοιπα, σκαει μυτη στο κρεβατι και αν και δεν αφηνε παρα πολλα στο σωμα της ( δαχτυλο κτλ ) με εκανε να καβλωσω γρηγορα καθως μου εδωσε μερικα πεταχτα φιλια καθως μου τον επαιζε και μου σηκωθηκε με τη μια. Πιπα "αριστοκρατικη", ηξερε τι εκανε και κυριως το ΠΩΣ το εκανε. Γουσταρα τους ηχους που εβγαζε στο στομα της και με κοιταζε.. Ειχε και μια τσοντα εν τω μεταξυ στη τηλεοραση εντελως παρτουζοξεκωλιασμα, και ειχε γινει ο πουτσος μου τουμπανο. Την εβαλα να κατσει πρωτα στα τεσσερα οπου και εδωσα αρκετα, μετα την εφερα στο πλαι οπου και καταφερα να της σκασω μερικα φιλακια στο μαγουλο χωρις να την δυσανασχετησω, και η τελικη σταση αλλα και φαση ηταν ιεραποστολικο με τα ποδια της μαγκωμενα στην πλατη μου.
Αρκετα δυνατο κομματι, σειρα εχει η Βανεσσα που ελπιζω να ειναι εξισου καλη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2010
Όνομα κοπέλας
Σύλβια
underexposed321
Μέλος
Εγγραφή:
10 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
0
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού