Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 236478
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ζήτημα να την είχα δει 2-3 φορές σε παλιότερες τσάρκες μου, μιας και συνήθως δεν δουλεύει βράδια. Με είχε όμως εντυπωσιάσει και σήμερα ηλθε η στιγμή της στενότερης γνωριμίας.
Η Νταιανα: Ρωσίδα, ψηλή, ξανθιά με αγορίστικο κούρεμα, ίσια μαλλιά. Όμορφο πρόσωπο, σαρκώδη χείλη, μεγάλα γαλάζια εκφραστικά μάτια. Σώμα σε καλές αναλογίες και στήθος με σιλικόνη. Αρχοντική γυναίκα, αρκετά φινετσάτη.
Το δωμάτιο, γνωστό, μεγάλο, καθαρό με ντουζιέρα. Μια φιλική συμβουλή προς την διεύθυνση: Το κρεβάτι τρίζει και το στρώμα θέλει άλλαγμα. Έχει αρκετα βαθουλώματα…..

Πολύ φιλική κατά την είσοδο η Νταιανα. Χαμογελαστή, με ρώτησε το όνομα μου, αν είμαι παντρεμένος…Μεγάλο χαμόγελο
Ξεκίνησε με καλά προκαταρκτικά. Φιλιά και γλειψίματα στο λαιμό, το στήθος και το υπόλοιπο σώμα μου. Αισθησιακά χάδια. Δεχόταν με διακριτικά βογκητά και τα δικά μου ανάλογα φιλιά και γλειψίματα στα αντίστοιχα σημεία του σώματος.
Αρκετά ευχάριστη έκπληξη το στοματικό της. Πάρα πολύ καλή τεχνική, εξαιρετική χρήση της γλώσσας. Επιτυχείς προσπάθειες για deep throat, Αντίστοιχη περιποίηση και στα @@κια.
Και στο sex ήταν εξίσου εντυπωσιακή. Με ροντέο ξεκινήσαμε για να ακολουθησει η στάση του λωτού. Την περισσότερη ώρα της όλης διαδικασίας την καταναλώσαμε σε διάφορες παραλλαγές του ιεραποστολικού. Η συμμετοχή της καλή, με αναστεναγμούς, δεκτική στα όποια φιλιά και γλειψίματα μου, χάιδευε το γατάκι της, βγάζοντας διακριτικά βογκητά. Έτσι μας βρήκε και το τέλος.
Προς μεγάλη μου χαρά ξάπλωσε δίπλα μου και μιλήσαμε αρκετα.
Τα Ελληνικά της είναι καλά και έτσι μπορεί άνετα να γίνει μια αξιοπρεπής συζήτηση.
Σε όλη την διάρκεια της κουβέντας, εκατέρωθεν χαδάκια, κοπλιμεντα, φιλοφρονήσεις, για ένα εξαιρετικά gfe σκηνικό.

Φεύγοντας ευγενέστατα η υπηρεσία με συνόδευσε μέχρι την εξώπορτα και με πραγματικό ενδιαφέρον με ρώτησε πως τα πέρασα. Και όντως, δεν ξέρω πως τυχαίνει, αλλά όποτε περνάω με κοπέλα και εργάζεται η συγκεκριμένη κυρία περνάω αρκετά καλά. Είναι φαίνεται το γούρι μου……Χαμόγελο

Αυτά για την εμπειρία μου με την Νταιάνα , που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 24, 2010
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού