Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 77 10
Sex Studio 102279
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Λοιπόν, επίσκεψη προχθες Δευτέρα βράδυ κατά τις 12.00 στο γνωστό σπίτι που κατα καιρούς μου χει προσφέρει καλά κομμάτια.

Καινούργια ως συνήθως κοπέλα ονόματι Ξένια, την οποία και μόλις αντίκρυσα έφαγα φλας (και έναν προφυλακτήρα και κανα δυο φτερά!!). Καύλα, κουκλάρα, 1.70, λεπτούλα, ξανθιά με βυζάρες, με λίγα λόγια μοντελέ κατάσταση.

Χωρίς 2η κουβέντα ακουμπάω το μίνιμουμ των 30Ε (προς ενημέρωση παίζει και αυταρχικό, σεξ σοου ή 69 με 20Ε εξτρα εκαστο, εχω δοκιμάσει και δεν λέει εκτός αν σας τύχει κανα πιπινάκι κ θέλετε να το γλύψετε) και μπαίνω μέσα.

Το δωμάτιο καθαρό βέβαια αλλά χωρίς video και μπάνιο δικό του, ενώ από την προηγούμενη φορά δεν είδα υγρά μαντηλάκια, μάλλονπέφτουν περικοπές. Το απολυμαντικό ήταν πάντως εκεί.



Η Ξένια ήταν λοιπόν από Ρωσία ετών max 22, ΜΟΥΝΑΡΑ, και προς έκπληξή μου πολύ ευγενική και εξυπηρετική για την ομορφιά της. Τα τέλεια βυζάκια της ήταν καμωμένα από κακή σιλικόνη, ενώ τα ξανθά μαλλιά της φαίνονταν φυσικά, το σωματάκι σφιχτό και απαλό.



Στο κρεβάτι, μου τον σκούφωσε αμέσως και έπεσε με τα μούτρα στην πίπα. Καλά πίπα (όχι για όσκαρ αλλά τον έπερνε βαθειά και σκληρά μέσα), αλλά η συμμετοχή της άλλο πράγμα ρε παιδιά. Έκανε με το χέρι στην άκρη τα μαλλιά της για την βλέπω να τον ρουφάει!

Όταν σηκώθηκε την έστησα βέβαια στα 4 και την έπερνα χαζεύοντας τα δύο μεγάλα της τατουάζ και ακούγοντας τα πνιχτά βογγητά της (τρελλή καύλα). Το μουνάκι της στενό και η κωλοτρυπούλα της απίστευτα όμορφη. Τι να πω έχυσα αμέσως σχεδόν, αν δεν είχα ραντεβού θα ξανάμπαινα.



Ρεζουμέ: Δεν υπάρχουν τόσο όμορφες και καλές κοπέλες στα 30Ε πουθενά. Όποιος την πετύχει πρέπει να μπει, αν και την βλέπω να την προωθούν σίγουρα σε πολύ ακριβότερα κλιμάκια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2008
Όνομα κοπέλας
Ξένια
Μέλος
Εγγραφή:
5 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
1
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού