Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 305 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 563720
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Επίσκεψη στην Πάμελα την προηγούμενη εβδομάδα για να διαπιστώσω και αυτοπροσώπως αυτά τα οποία έχω διαβάσει στις κριτικές τον τελευταίο καιρό. Αυτός ήταν άλλωστε και ο κυριότερος λόγος που πήγα μιας και η συγκεκριμένη κοπέλα εμφανισιακώς δεν μου λέει και πολλά.
Δεν θα την περιγράψω μιας και η κοπέλα δείχνει το πρόσωπό της θα πω μόνο ότι είναι γύρω στο 1,65 και ψιλοαδύνατη. Ο χώρος μέτριος αλλά ανεκτός.
Στο θέμα μας λοιπόν όταν πήγα η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο και στο σαλόνι περίμενε ήδη ένα άτομο το οποίο και αποχώρησε όταν την είδε (και πολύ καλά έκανε). Η κοπέλα μπήκε μέσα φουριόζα. Δεν θυμάμαι να ασχολήθηκε πολύ με χάδια, σκουφάκι και αρχίζει το στοματικό. Οφείλω να σημειώσω ότι το κατέχει πολύ καλά το συγκεκριμένο άθλημα σε βαθμό που σκέφτηκα να τελειώσω στο στοματάκι της. «Για να δούμε και πως το κάνει τώρα» σκέφτηκα …. Της ζήτησα να έρθει από πάνω και απάντησε με την ξενερωτική προφορά της «α δεν την κάνω αυτή την στάση» …. «όπα καλά αρχίσαμε» λέω …. Τελικά ήρθε από πάνω με γυρισμένη την πλάτη και σε στάση καθιστή. Στο 2λεπτο τα είχε φτύσει και μου λέει «εσύ από πάνω τώρα». Κάναμε άλλη μια στάση στα 4 και καθώς ένοιωθα το τέλος να πλησιάζει της τον έδωσα στο στόμα. Αφού μου τον έγλειψε κανά λεπτό έχυσα. Θα ξαναπώ ότι κάνει πολύ καλό τσιμπούκι με γλείψιμο @@ και μου χάρισε έναν πολύ έντονο οργασμό και δεν σταμάτησε παρά μόνο όταν μου έφυγε και η τελευταία σταγόνα.. Αμέσως σχεδόν σηκώθηκε, φόρεσε τα εσώρουχα της και την έκανε με ελαφρά ….
Κλείνοντας θα πω ότι εάν η συγκεκριμένη κοπέλα δούλευε σε μπουρδέλο του 20άρικου σίγουρα θα ξαναπήγαινα μόνο και μόνο για το τσιμπούκι που κάνει. Σε στούντιο του 50άρικου ούτε από έξω δεν ξαναπερνάω σε βάρδια της …

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2010
Όνομα κοπέλας
Πάμελα
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
88
Πόντοι:
1.992
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού