Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 405439
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Το τέλος μεγάλης στουντιοτσαρκας με έφερε στο studio Orchidea. Η Αλίνα η κοπέλα που συνάντησα. Δεν ήταν δυνατόν να μην περάσω……
Αυτή την φορά με περίμενε μια έκπληξη. Μπήκε στο δωμάτιο κρατώντας στο χέρι της ένα μπουκαλάκι με baby-oil και μου είπε :
«Σήμερα θα σου κάνω εγώ μασάζ» μιας και τις προηγούμενες φορές, της έκανα εγώ….
Και σε αυτό τον τομεα αρκετα καλή. Με καλή τεχνική με χαλάρωσε αρκετα και μου έδιωξε την κούραση της ημέρας. Άλλοτε δυνατό, άλλοτε απαλό έδειξε ότι και το μασάζ το κατέχει. Το χαλαρωτικό της υπόθεσης τελείωσε και άρχισε να τρίβει το στήθος της στην πλάτη μου και ταυτόχρονα να με γαργαλάει στα @@κια και στους γλουτούς.
Δεν ήθελα και πολύ. Την γύρισα ανάσκελα και άρχισα να την περιποιούμαι με την γλώσσα μου σε όλο της το σώμα. Γελώντας μου είπε: «δεν τελείωσα ακόμα το μασάζ».
Αφού η περιποίηση από μέρους μου σταμάτησε μετά από λίγο, συνέχισε το χαλαρωτικό μασάζ στο στήθος μου αυτή την φορά. Τα χέρια της έφτασαν και στον «μικρό Cheyenne». Τον άλειψε με λαδάκι και τον έβαλε ανάμεσα στα στήθη της για μια τέλεια Ισπανική. Την σταμάτησα και συνέχισα να την περιποιούμαι. Οι περιπτύξεις και από τις δυο πλευρές διάρκεσαν αρκετή ώρα, μέχρι την ώρα του στοματικού.

Μοναδικό. Αυτή την φορά (δυσκολεύομαι να το περιγράψω) εκτος απο το "κλασσικό" στοματικό εβαλε τον «μικρό Cheyenne» ανάμεσα στα γόνατα της !!!! και σε βαθύ κάθισμα όπως καθόταν, όσο εξείχε, τον είχε στο στόμα της. Ήταν κάτι που δεν μου είχε ξανατυχει, και ενδεχομένως να μην γίνομαι κατανοητός. Στοματικό για αρκετή διάρκεια με περιποίηση και στα @@κια.
Είχα έλθει στα όρια μου. Ανέβηκε από πάνω μου και ξεκινήσαμε το sex. Και έτσι μας βρήκε και το τέλος, μιας και δεν μπόρεσα να αντέξω περισσότερο.

Με ένα πεταχτό φιλί στο στόμα (όχι γλωσόφιλο) με καληνύχτισε αφού μιλήσαμε λίγο πρώτα για τις εντυπώσεις τις από τα Ελληνικα νησιά σε μια σύντομη εκδρομή που έκανε.

Τι να πω για την Αλίνα? Δεν έχω λόγια. Όσοι την ξέρουν με καταλαβαίνουν, όσοι δεν την ξέρουν απλά χάνουν. Για μένα είναι μέσα στις κορυφαίες των Αθηναϊκών studio.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλίνα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 18, 2010
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
580
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού