Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 238 10
Sex Studio 242064
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Άννα δηλώνει Ρουμάνα, 21 ετών. Μέτριου ύψους, μάλλον αδύνατη, μικρά στήθη με ωραίες ρόγες, μαύρα μαλλιά μέχρι κάτω από τους ώμους, λεπτή μέση, όμορφο πρόσωπο με εκφραστικά μάτια και ωραίο χαμόγελο. Δύσκολο να αντισταθώ.
Όταν μπήκε με οδήγησε στο κρεβάτι, κατόπιν προτροπής μου ξάπλωσε και την φιλούσα, χάιδευα παντού, γλειψίματα σε ρόγες, αυτιά, δάχτυλο δεν δέχεται. Αυτή από πάνω, πάλι χαδάκια τριψίματα, εκατέρωθεν. Ακολούθησε το μασάζ, αφού με έτριψε για λίγο έκανε κάποια περάσματα με τα στήθη, έτριβε το γατάκι της πάνω μου, φιλάκια σε λαιμό, γλείψιμο σε αυτιά.
Πάλι ανάσκελα, έκατσε ανάμεσα στα πόδια μου και έπαιξε με τις πατούσες τα γεννητικά, με τρέλανε ο τρόπος που το έκανε.
Βάζει προφυλακτικό, στοματικό για αρκετή ώρα, μέτριο θα το χαρακτήριζα. Μετά 69, απρόσμενα καλό στοματικό χωρίς καθόλου χέρια, υπέροχη θέα, έπαιζα με τα χειλάκια, ελαφρά σκαμπίλια στα μπούτια, χουφτώματα στα στήθη και τη μεσούλα.
Πισοκωλητό, σε σωστή θέση το κορμί. Καρεκλάτο, πάλι πισωκολητό στην άκρη του κρεβατιού, όρθιο, πισωκολητό στο κρεβάτι, δεν την χορταίνω σ'αυτή τη στάση. Ιεραποστολικό, όταν άρχισα να κουράζομαι τελείωσα, με κράτησε μέσα αρκετή ώρα. Κατά τη διάρκεια του σεξ κουνούσε το κορμί της, έβγαζε βογγητά, δεχόταν χάδια, φιλιά, γλειψίματα. Μιλήσαμε για λίγο, ντύθηκε, φιλάκια, ελαφρό κτύπημα στο πισινό της, και αποχώρησε.
Ευδιάθετη, χαμογελαστή, με χιούμορ, ενίοτε ναζιάρα. Έκανα, με καθοδήγηση, αυτό πού ήθελα χωρίς να δυσανασχετεί, και χωρίς να νιώσω πως πιέζομαι από άποψη χρόνου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 10, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
29 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
0
Πόντοι:
676
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού