Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 77 10
Sex Studio 102279
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η ημερομηνια κατα προσεγγιση, το ονομα της κοπελλας δεν το θυμαμαι! Αννα ισως, Ελενα? Ουκρανη μου ειπε, 25 περιπου, μετριο υψος, μικρο στηθος, απλως συμπαθητικο προσωπο, καστανο πλουσιο μαλλι μεχρι τους ωμους και το καλλυτερο ειναι η βραχνη φωνη της, που εμενα μου αρεσε!
Τελικα ομως, καναμε λαθος συναδελφοι...Εδωσα λιγα, (30), πηρα λιγοτερα. Ανεβηκε με τα πορνοτακουνια, αρχισε ενα διαδικαστικο χαδι, μπουκιτσι, ορμητικο και δυνατο, τιποτα φοβερο, καβαλαρια, στα 4, κλασσικο, και ειπα να τελειωνω γιατι δεν εβλεπα εμπνευση...Κλοπη σε στησιματα, υπτιο ελευθερο στα 4, αναγκαστηκα να την κλειδωσω με χερια και ποδια για να παψει τις απλωτες, το μπουκιτσι ηταν τρελλο λες και ηθελε να με τελειωσει σε μηδεν χρονο και η κουβεντα αποπροσανατολιστικη μην τυχον και καυλωσουμε κι αλλο και την ταλαιπωρησουμε...
Δεν χρειαζονται αλλα, οταν λεμε στουντιο εννοουμε αλλα πραγματα. Οταν δινουμε τριαντα, δεν μας λενε οτι και οι υπηρεσιες θα εχουν αναλογη εκπτωση...Αν ειναι ετσι ας παμε σε δελα με ακομη χαμηλοτερη τιμη!
Το στουντιο ειναι παλιο νεοκλασσικο, σχετικα καλο με τεραστιο μπανιο χωριστα απο το δωματιο. Η εισοδος και οι σκαλες, ολιγον ντεκαντανς.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 08, 2010
mounelanos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
0
Πόντοι:
236
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού