Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263327
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Το έγκλημα ήταν προμελετημένο. Μόλις είδα και επιβεβαίωσα τηλεφωνικά ότι Κυριακή βράδυ θα είναι η Καρολίνα προετοίμασα την άδεια εξόδου. Έτσι αφού ήπιαμε τα νερά που έκαιγαν σε γειτονικό μπαράκι κατά τις 00:30 ροβόλησα στο ίδρυμα της ηδονής και της ακολασίας. Παρόλο το προχωρημένο της ώρας υπήρχε κίνηση στο μαγαζί. Στο σαλόνι ήρθε η Καρολίνα που αυτοσυστήθηκε λέγοντας εγώ είμαι η Καρολίνα. Ο τρόπος που έκανε την δήλωση έδειχνε ότι ήξερε τι γράφεται για αυτήν καθώς επίσης και μια αυταρέσκεια ή πρώιμη εγωπάθεια. Η Καρολίνα έχει μέτριο στήθος (για μας τους λάτρεις των μεγεθών) επίσης έχει και πιασίματα. Το βλέμμα της είναι ημιπρόστυχο και η διάθεσή της χαρούμενη. Δύο συναθλητές που περιμέναμε στο σαλόνι εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνευρεθούν μαζί της και έτσι έμεινα να καρτερώ ως τρίτος την σειρά μου.

Το δωμάτιο διέθετε τηλεόραση όχι όμως νιπτήρα. Στο κομοδίνο υπήρχαν μωρομάμτηλα και αρωματικά μαντηλάκια διαφημιστικά του Hondos Center.

Η Καρολίνα ήρθε μετά από ημίωρο περίπου και αφού με μια κίνηση απελευθέρωσε τα βυζάκια της στο πρόσωπό μου προχώρησε στις συστάσεις με το μικρό μου φίλο. Η Πίπα της καταπληκτική ενώ επέτρεπε χάδια και βολιδοσκόπηση δακτύλων στις εισόδους του εσωτερικού της κόσμου.

Ξεκινήσαμε βάζοντας την να χορεύει κάνω στο εργαλείο. Στη φάση αυτή αυτοβυζοσκαμπιλιζόμουνα ενώ παράλληλα γαργαλούσα το γατάκι της. Στη συνέχεια γυρίσαμε πισωκολλητά συνοδεία χουφτώματος των μασταριών που στο απέναντι καθρέφτη έβλεπα να ταλαντώνονται ηδονικά.

Λόγω της προηγηθήσας οινοπνευματοποτίας ο μικρός αρνιόνταν να ομολογήσει και έτσι ύστερα από λίγο επιχείρησε προφορική ανάκριση. Το αποτέλεσμα θα ήταν μοιραίο αν δεν την σταματούσα. Έτσι ήρθε ο τελευταίος γύρος με τα πόδια κυριολεκτικά στα αυτιά και άγριο μετά φόρας κάρφωμα. Το τέλος ήρθε και η Καρολίνα έδειξε να ανακουφίζεται. Η διαθεσή της εξακολουθούσε να είναι χαρούμενη και μου ζήτησε και νέο γύρο διαπραγματεύσεων σχετικά με την υφαλοκρηπίδα της το συντομότερο. Φυσικά το υποσχέθηκα.

Συμπερασματικά συστήνεται ανεπιφύλακτα για μία τουλάχιστον συνάντηση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2008
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
4 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
6
Πόντοι:
1.230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού