Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Sex Studio 155520
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καλημέρα σ' όλους !!! Μεγάλο χαμόγελο
Σήμερα είναι τα 25 γεννέθλια μου και τα καλύτερα της ζωής μου.
Έψαχνα όλο το βράδυ, για να δώ πως θα μπορώ να έχω το ποιό ανεπανάληπτο σέξ.
Ενημερώθηκα απο το www.kassandras6.com δια μέσω του www.bourdela.com (ευλογημένη η δύναμη του διαδικτυου - κυβερνοχώρου).
Πήγα πρίν απο τρείς ώρες στο Γκάζι, (στις 04:30) στην οδό Κασσάνδρας 6. Είναι το στενό δίπλα στην Κωνσταντινουπόλεως 107, απέναντι απο το Gothic Club: Second Skin.
Στην αρχή χτύπησα το κουδούνι στην Κασσάνδρας 4 και μετά απένατνι. Αλλά έκανα λάθος αλλά εψαχνα ανάμεσα σε τέσσερις γυναίκες: την Κλαούντια, την Εύα, την Βίκυ και φυσικά την Νικόλ.
Αλλά η Εύα είχε φύγει απο την περιοχή, η Βίκυ εργαζόταν το πρωί και η Κλαούντια άγνωστο... αλλά πιστεύωντας στην συμπαντική νομοτέλεια, εργαζόταν στο Κασσάνδρας 6 η ΘΕΑ ΝΙΚΟΛ !!! Μεγάλο χαμόγελο
Μπήκα στο 6.
Βλέπω ένα καθαρό αξιοπρεπές σαλόνι σαν σπίτι, καμία σχέση με οίκο ανοχής.
Με καλωσορισε η τσατσά όπου ήταν πολύ ευγενική.
και...

εμφανίστηκε η Νικόλ. πανέμορφη!!! μια απο τις ποιό όμορφες - υπέροχες γυναίκες όπου έχω δει.
απαλό λευκό δέρμα με μακριά ίσια μαύρα μαλλιά, νομίζω γκριζοπράσινα μάτια αμυγδαλωτά και άκρως αισθησιακά. Βελούδινα χείλη, στήθος στητό με σιλικόνη, υπολόγισα 75C και όπισθια σφικτά και λεία σαν σμιλευμένο γλυπτό.
απευθείας πλήρωσα 50 ευρώ και πήγα στο δωμάτιο όπου διάλεξα εγώ.
ετοιμάζομαι...
και μπήκε μέσα και έμεινα με άναυδος με το στόμα ανοιχτό !!!
Έκανε όντως κάτι απίστευτα κόλπα καλύτερα και απο στριπτιτζάδικο με δερμάτινες μπότες και δερμάτινα εσώρουχα με αλυσίδες. Ενώ την πλάτη της διακοσμέι ένα τατουάζ με ιδεογράμματα.
Μετά σηκωθήκαμε μπροστά στο καθρέπτη σαν την ταινία Eyes Wide Shut (http://en.wikipedia.org/wiki/Eyes_Wide_Shut)
και με έβαλε να την φιλάω και να την χαϊδεύω και μετά έκανε τα ίδια και εκείνη. = GFE = Girl Friend Experience
της είπα από που είσαι (μιλάγαμε στα Αγγλικά) και μου είπε απο την Ρωσία, απο την Μόσχα.
είναι 23 ετών
ξεκινήσαμε με πίπα βαθιά, ισπανικό, deepthoat (καλά εκεί έμεινα κάγλελο όταν μου τον ρούφηξε) και μετά όλες τις στάσεις και doggystyle και cowgirl και απο μπρός και απο πίσω και εναλάξ και missionary και στα πλάγια, κλπ
ευχαριστήθηκα γαμήσι !!!
και μετά μου λέει βγάλε το προφυλακτικό και χύσε στα βυζιά μου και να να φτύνει στο πέος μου και να έχω εκραγεί απο την λίμπιντο!!!!!
Αλλά δυστηχώς έχυσα στην κοιλιά της.
Απλά εκτός απο GFE έχει και PSE = Pornstar Experience
μου εκμυστηρεύτηκε ότι έχει γυρίσει B/G (boy/girl) πορνό στα 17 της. Θα φωτογραφηθεί σε δυο εβδομάδες στο Ελληνικό Playboy. Και όταν πήγα να φύγω και πρίν υποδεχθεί τον νέο πελάτη... μου έβαλε σε μια HDTV να δώ το video της με το λεσβιακό της με μια ξανθιά. Απίστευτο!! Super!!! αλλά... φρίκαρα διότι μου είπε ότι η ξανθιά είναι transsexual.... στην αρχή ΦΡΙΚΑΡΑ διότι δεν κατάλαβα για ποιά μιλούσε και λέω ΤΙ??? εσύ?? και γουρλώνει τα μάτια της και μου λέει NO ME !!! I AM REAL WOMAN !!! λέω OH MY GOTH και ευτηχώς !!!!!!
αλλά αυτή. και λέω wow τι τέλεια πλαστική ενχείρηση έχει κάνει και μοιάζει 100% με γυναίκα. χαχαχαχα.... το Decepticon απο τις Transformers.
τέλος πάντων... στο τέλος πριν φύγω μου λέει έχεις δει της Τζούλιας (Αλεξανδράτου ενοεί) το πορνό?? και λέω ναι. και μου λέει δεν μου αρέσει ως γυναίκα και λέω ούτε εμένα εσύ λέω είοαι πολύ ποιό όμορφη (και το πιστεύω και θα τον έκοβα για την δήλωση μου).
Μου λέει τον ξέρεις τον Δημήτρη Σειρηνάκη?? λέω ναι!! και μου λέει είναι φίλος μου και μου έχει προτείνει να πρωταγωνιστήσω σε πορνό της Sirina αλλά αρνήθηκα επειδή δεν θέλω να δουν οι γονείς μου ότι είμαι πουτάνα.
Και λέω σε καταλαβαίνω (στα αγγλικά όλα αυτά που συζητήσαμε...) Και τελειώνει λέγοντας οτι κάποια στιγμή θα σταματήσω αυτή την δουλειά.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ !!! Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Υπηρεσίες
FLESH
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού