Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 351806
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αρχή της εβδομάδος και είχα μια συνάντηση με την φίλη μου Άννα-Μαρία.Μετά από καιρό απουσίας στο εξωτερικό νοστάλγησα λίγο πατρίδα!

Την Άννα-Μαρία παρόλο που την ήξερα,ήθελα να τη δω στο σαλόνι,να παρατηρήσω διαφορές στην εμφανισή της.Το σώμα της έχει αλλάξει κάπως αλλά προς το καλύτερο,κατά τη γνώμη μου.Πάντα πληθωρική,με ωραίο στήθος και ακόμα καλύτερη θηλή,φουσκωτό κωλαράκι όπως πάντα και ένα χαμόγελο χαραγμένο στο πρόσωπό της.

Το παρκάρισμα ομολογώ πως αποτέλεσε μια άκρως κουραστική και επίπονη διαδικασία.

Η κυρία της υποδοχής επίσης ήταν άλλη από εκείνην που θυμόμουν.Ευγενέστατη και άκρως περιγραφική στα προγράμματα και τις τιμές.

Οι υπηρεσίες της Άννα-Μαρίας άλλαξαν και αυτές,προς το καλύτερο!Ίσως φταίει και η απουσία μου από τα σχετικά και είχα ξεχάσει την περιποίηση της.Η πεολειχία της μου φάνηκε κάτι το εξωπραγματικά καταπληκτικό σε συνδυασμό με το αριστοτεχνικό γλύψιμο και παίξιμο των δύο όρχεων!Καθ'όλη τη διάρκεια ανταλλάζαμε αισθησιακά πειράγματα και κάποια αισθησιακά παιχνίδια.Κατά τη διάρκεια του σεξ η συμμετοχή της,τα στησίματα της αναδεικνύουν τη διάθεση της να ικανοποιήσει 100% τον πελάτη!Εννοείται ότι η συνάντηση έλαβε τέλος με εκείνη στα τέσσερα και θέα τα υπέροχα οπίσθια της!

Ενώ πέρασε καιρός από την τελευταία μας συνάντηση και θα περίμενα να έχει χαλάσει κάπως,με χαρά παρατήρησα πως οι υπηρεσίες της διατηρούν ακόμα το υψηλό επίπεδο του παρελθόντος!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 28, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
Μέλος
Εγγραφή:
21 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού