Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ημέρα αδυσώπητου πριαπισμού (και) η σημερινή και ήταν έκδηλη η ανάγκη άμεσης και αποφασιστικής στουντιοκατάνυξης. Η κατάστασή μου όμως δεν επέτρεπε ανώφελες τσάρκες σε μαγαζιά με λογής λογής σαρμούτες και σαπάκια. Ένα και μόνο ήταν το βάλσαμο για την αλλοπρόσαλλη αρρώστια που με διακατείχε: βυζολαγνεία. Και ένα όνομα στριφογύριζε στο θολωμένο μου μυαλό: Καρολίνα.

Η περίφημη Καρολίνα συμπουτανιάρηδες, το νέο πουλέν που έχει κάνει τους αξιότιμους σκάουτερς του σάιτ να χύνουν...... τόνους μελάνι για πάρτη της. Η ήδη διάσημη κορασίδα με το φερόμενο υπερμεγέθες στήθος.

Είχα λοκάρει λοιπόν το στόχο και δεν είχα χρόνο για χάσιμο. Πλύθηκα, στολίστηκα, παρφουμαρίστηκα και ζήτησα τη συνδρομή του αμείλικτου στουντιάνθρωπου nick025 για να με καθοδηγήσει στο δύσβατο δρόμο του αγοραίου έρωτα. Το ένστικτο του ανελέητου μύστη μας οδήγησε στην οδό Φραντζή, 47 τον αριθμό. Μπήκαμε και καθήσαμε στο σαλόνι με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο και το πέος μας. Θα ήταν άραγε εκεί;

Μετά από βραχεία πλήν όμως βασανιστική αναμονή, ξεπρόβαλλε η πληθωρική Τσέχα. Καλλονή δε λέω, αλλά δυστυχώς οι ελπίδες μου για τοπ μπροστόβαρη αποδείχθηκαν φρούδες. Οι αριθμοί 5 και 6 που διάβαζα είχαν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη των βυζοπροσδοκιών μου, όμως δεν επαληθεύτηκαν. Αν μιλούσα με αριθμούς θα έδινα ένα 4 βαριά βαριά, αρκετά πεσμένο όμως. Το συνολικό πακέτο πάντως εγκρίνεται καθώς έχει όμορφο πρόσωπο και νταρντανοειδές σώμα που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Ξεπερνώντας λοιπόν το σκόπελο του μέτριου (για τα δεδομένα μου) βυζιού, αποφάσισα να κάνω ένα test-drive του τσέχικου εργαλείου. Για να μη μακρυγορώ, οι υπηρεσίες της θα έλεγα ότι ναι μεν είναι ένα κλίκ πάνω από των ρδέλων αλλά η τιμή των 50 ευρώ δεν παύει να είναι τσιμπημένη. Οι περιπτύξεις περιλάμβαναν καλό αλλά μάλλον βιαστικό πεοθηλασμό, πρόθυμη εναλλαγή στάσεων και πολύ καλό θεατρινισμό (ποιός πιστεύει ότι αυτά δεν είναι προσποιητά...)της ευειδούς κοπέλας. Επίσης πολύ ευγενική (μέχρι αηδίας ίσως...) η τσα2.

Συμπερασματικά, θα συνιστούσα την Καρολίνα στις αμετανόητες στουντιόφατσες διότι είναι σαφώς άνω του Μ.Ο. εμφανισιακά στον ηδονικό χώρο των στούντιο. Τώρα, στις αμετανόητες μπουρδελόφατσες (μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η μουτσούνα μου), θα συνιστούσα να κάνουν πρώτα μια περατζάδα απ’τα γνωστά στέκια κι αν δε βρούν πουλέν ας έχουν και την Καρολίνα στα υπόψη τους...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 10, 2008
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
βυζολάγνος
Τιμημένος
18
Πόντοι:
5.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια