Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 351795
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Γεια σας συναγωνιστές.
Για Κατερίνα πήγαινα. Έτσι τουλάχιστον έλεγε το πρόγραμμα. Την Αλέξια πέτυχα. Αρχικά σηκώθηκα να φύγω, αλλά φτάνωντας στην πόρτα λέω "που να τρέχω και τι θα βρώ τριγύρω?" και μπήκα, αφού ενημερώθηκα ότι το κορίτσι είναι ρωσίδα (στις οποίες έχω αδυναμία). Η τσατσα παρεμπιπτόντως ευγενέστατη, με απίστευτο χαμόγελο και για την ηλικία της σούπερ σέξυ. Θα την τιμούσα με τεράστια ευχαρίστηση αν αποφάσιζε να αλάξει θέση με το κορίτσι.
Η Αλέξια: καστανή, με κοιλίτσα (που δεν φαίνεται στο σαλόνι), όχι άσχημη, συμπαθητική με ένα όμορφο, φυσικό, μετρίου μεγέθους στήθος. Πήρα το πρόγραμμα με μασάζ (καθότι κουρασμένος τέτοια ώρα, αν και "φορτωμένος"). Δεν θα έπρεπε να έχουν αυτό το πρόγραμμα αν δεν έχουν λίγο λαδάκι... "Στεγνά" λοιπόν η κοπέλα έκανε ένα συμπαθητικό μασάζ. Ακολούθησε ένα τσιμπούκι, με απόπειρες ντιπ θρόουτ, χωρίς καθόλου περιποίηση στα "φωτοστέφανα", αλλά παραδόξος με ένα πολύ καλό ρούφηγμα με το οποίο παραλίγο να τελειώσω. "Στα τέσσερα?" με ρωτάει. "Ανέβα λίγο πάνω..." 'Ηθελα να γλείψω λίγο το στήθος, αλλά δεν με άφησε γιατί πονούσαν οι ρώγες, έλεγε. Γενικά απέφευγε τα φιλάκια μου, τα χέρια κ.λ.π. Εκεί μου κόπηκε η διάθεση για παιχνίδια, την έβαλα από κάτω και "συμπαθητικά", "ξεφόρτωσα". "Συμπαθητικά" είναι η λέξη που χαρακτηρίζει την όλη συνεύρεση.
Δεν μετάνοιωσα για την επιλογή να μπω, αλλά δεν θα την ξαναεπισκευτώ. Θα ξαναεπισκευτώ όμως αυτό το ώραίο, πεντακάθαρο, ευρήχωρο μαγαζί, με τον άνετο, πολύ ωραίο χώρο υποδοχής. Το δέκα το έχασε λόγω έλειψης ντουζιέρας στο δωμάτιο που μπήκα.
Καλές αναβάσεις!!!!!!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 29, 2010
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Μέλος
Εγγραφή:
17 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού