Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 77 10
Sex Studio 102279
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά τις ανυπέρβλητες σηκωμάρες λόγω του ότι η Καρολίνα του Studio Paradise είχε κλείσει από τις 3:45 έπρεπε να κάνω κάτι γιατί η μέρα όσο περνούσε το κάτω κεφάλι ανυπομονούσε. Αφού εψαξα δεξια και αριστερά κατά τις 12 το μεσημέρι κατέληξα στο εν λόγω ίδρυμα που στο παρελθόν με έχει ανακουφίσει με αρκετά καλές εντυπώσεις. Δούλευε η Γκλόρια, μελαχρινή με πιασίματα, μετρίου αναστήματος και απλώς υπαρκτό βυζί (για ένα βυζόφιλο σαν εμένα) και προστυχοπούτσικο βλέμμα.
Πρόγραμμα 50€ (με 69). Δωμάτιο χωρίς νιπτήρα, τηλεόραση και αφίσες (κάποιοι πίνακες) πλην όμως ευρύχωρο και αισθησιακό.
Πίπα πολύ καλή και ισπανική. Με τα πρώτα χάδια στο γατάκι η Γκλόρια υγράνθηκε. Σιγά σιγά σιγά εισχωρησαν αρχικά ένα και κατόπιν δύο δάκτυλα. Στην πίσω πόρτα δεν επιτράπηκε η είσοδος.
Στη συνέχεια από πάνω και μετά ιεραποστολικό. Μεχρι στιγμής δεν υπηρχε κάτι αξιοπρόσεκτο μέχρι που διαπίστωσα ότι όσο εντονότερο ήταν το σφυροκόπημα τόσο πιο έντονη ήταν η ανταπόκριση μέχρι που άρχισε να τρίβει το γλωσσίδι αυτοχερσί. Τα βογκητά και ανέβαζαν ένταση και σε λίγο ε'ιχαμε 'ενα ταυτόχρονο οργασμό.
Το ένστικτό μου για μια ακόμα φορά δεν με πρόδωσε. Η τύπισα έδειχνε και ήταν καυλιάρα. Συστήνεται για μία τουλάχιστον φορά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 08, 2008
Όνομα κοπέλας
Γκλόρια
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
4 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
6
Πόντοι:
1.230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού