Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 236515
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, η Κλαουντια δεν έχει στα standards της γυναίκας που μου αρέσει. Ξανθή με ίσια μακριά μαλλιά, αδύνατη με πολύ μικρό στήθος, μικρό κωλαράκι, μετρίου αναστήματος, γενικά μια μικροκαμωμένη κοπέλα. Συμπαθητικό πρόσωπο, όμορφα ανοιχτόχρωμα μάτια.
Αυτό που έκανε να περάσω ήταν ότι όταν την συναντούσα στις τελευταίες τσάρκες μου, με είχε εντυπωσιάσει το mini sex show που κάθε φορά έκανε στο σαλόνι, και οι θετικότατες εντυπώσεις συναγωνιστή (που είχε όμως πάρει το φουλ πρόγραμμα των 100).

Χαμογελαστή μπαίνει στο δωμάτιο, λίγες κουβέντες. Στην ερώτηση μου «από πού είσαι» μου απάντησε Ιταλία. Έπεσε στον άνθρωπο….
Τυχαίνει να ξέρω Ιταλικά και της ξεκίνησα κουβέντα, και ανταποκρίθηκε με άψογα Ιταλικά. Τέλος πάντων μικρή σημασία εχει αυτό.
Χωρίς ίχνος προκαταρκτικών έβαλε το σκουφάκι στον ανέτοιμο «μικρό Cheyenne».
Στοματικό κάτω του μετρίου, μιας και είχε καλύψει όλο τον κορμό με την παλάμη της και ουσιαστικά το ελεύθερο κεφαλάκι, ήταν το μόνο σημείο που δεχόταν την περιποίηση της. Σαφώς σε καμία περίπτωση βαθύ και σχετικά μονότονο θα έλεγα.
Καμία επαφή με την υπόλοιπη περιοχή, ούτε λόγος για τα @@κια.
Ανέβηκε επάνω μου για ξεκίνημα του sex. Μηδενική συμμετοχή. Σε κάποια φάση τα πρόσωπα μας έφτασαν αρκετά κοντά και τότε μου είπε (στα Ιταλικά) εντελώς ψυχρά «Μην φοβάσαι δεν θα σε φιλήσω».
Στην προσπάθεια μου να περιποιηθώ τον λαιμό και τα αυτιά της, απομακρυνόταν με διακριτικές κινήσεις, έτσι ώστε να το αποφύγει.
Συνεχεία στα τέσσερα. Αρκετά «ξύλινη» μπορώ να πω, το γυρίσαμε στο ιεραποστολικό. Η ανυπαρξία συμμετοχής, συνεχίστηκε, αλλά ευτυχώς τα κατάφερα και το τέλος ηλθε μιας και ως εκ θαύματος άρχισε κάποια χάδια και ελαφρά τσιμπήματα στο στήθος μου.
Γρήγορο ντύσιμο, καληνύχτα και αποχώρηση.

Αυτή την φορά το ένστικτό μου με διέψευσε. Αρκετά τυπική, χωρίς καθόλου διάθεση στο δωμάτιο, με έντονη την διάθεση του «…να τελειώνουμε». Ήταν μια παραφωνία στο σύνολο των καλών εμπειριών που έχω, σε γενικές γραμμές, στα εν λόγω ιδρύματα.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Κλαούντια, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κλαούντια
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού