Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 405444
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Όταν έμαθα ότι αυτό το ΣΚ κάνει την επανεμφάνιση της στην Αθήνα η Αλίνα δεν ήταν δυνατόν να μην πάω να την συναντήσω.
Αρχές τρίτης βάρδιας. Ευγενεστατη η υπηρεσία με περνάει στο άδειο σαλόνι. Λέγοντας μου ότι είναι η Αλίνα πέρασα χωρίς να περιμένω να την δω.

Με ένα πλατύ χαμόγελο μπαίνει στο δωμάτιο και με προσφωνεί με το μικρό μου όνομα. Καλωσορίσματα, πλακίτσα, κουβεντούλα λίγο πριν την αρχή.
Για μια ακόμα φορά κορυφαία. Άψογη στα προκαταρκτικά της, αρκετα παιχνιδιάρα, όλο νάζι, ιδιαίτερα δεκτική και στην δική περιποίηση. Χάδια, φιλιά,(όχι γλωσσόφιλα) σφικτές αγκαλιές. Εναλλάξ γλυψίατα στον λαιμό, αυτιά, στήθος, πόδια, σε όλο το σώμα……
Μαστόρισσα και στο στοματικό της. Βαθύ, χωρίς χέρια, χτυπήματα της γλώσσας στον κορμό, γενικότερη περιποίηση της όλης περιοχής με αποκορύφωμα το τέλειο καραμέλωμμα στα @@κια.
Δεν θυμάμαι πόσες στάσεις αλλάξαμε. Κάποιες από αυτές και εκτός κρεβατιού. Διακοπές στο sex για νέο στοματικό και μετά και πάλι sex. Απόλυτη άνεση χρόνου, χωρίς ίχνος βιασύνης. Το τέλος μας βρήκε σε doggy style.
Και πάλι κουβέντα, παρόλο που το κουδούνι είχε ακουστεί μια φορά. Χορεύοντας πολύ προκλητικά στο ρυθμό του τραγουδιού που ακουγόταν, ντύθηκε με χαιρέτησε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας.

Ακόμα μια εξαιρετική συνεύρεση με την Αλίνα. Μαστόρισσα στο sex, ευδιάθετη, φιλική σε κερδίζει με την απόδοση της στο δωμάτιο. Δεν χρειάζεται να κάνει τα extreme προγράμματα για να σε κάνει αν περάσεις καλά. Για μένα είναι μια από τις κορυφαίες. Σαφώς είναι και θέμα χημείας και προσωπικού γούστου. Εγώ πάντως περνάω θαυμάσια.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλίνα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 20, 2010
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
580
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού