Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 392 10
Sex Studio 326269
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Τζεσυ για μενα ειναι το απολυτο 10αρι απο θεμα εμφανισης.! Κοπελα που θα την δεις να περναει απο διπλα σου και θα σου τρεχουν τα σαλια.! Μετριου αναστηματος μαυρο ισιο μαλι, προσωπο το ποιο ομορφο προσωπακι που εχω συναντησει σε τετιους χωρους, γαλαζια ματια και χαμογελο που τα σπαει, φωνη καυλιαρικη πολυ σεξυ.! Απο σωμα αδυνατο με σουπερ αναλογιες, βυζακι σιλικονατο μετριο εμφανισιακα, ισως το μονο ελατωμα της. Επιδερμιδα απαλη υπερβολικα μαυρησμενη απο μπανια αλλα και απο σολαριουμ οπως μου ειπε. Ποδαρακια αδυνατα και κωλαρακι αφρατο.!
Το κακο της υποθεση ειναι ομως οτι δεν περασα καλα οσο θα περημενα με μια τετοια κοπελα, δεν ξερω τι εφτεξε μπορει να μην τεροιαζαμε? μπορει? μπορει? μπορει?
Καθουμενος στο σαλονι και περημενοντας την να την δω η κοπελα εκανε ενα φαουλ το οποιο δεν περασε απαρατηρητο. Βγηκε απο το ενα δωματιο και μπηκε απευθειας στο επομενο...μου χτυπησε καπως.! Και πιστευω και σε μενα απευθειας θα ηρθε απο τον επομενο, μια τετοια κινηση τιθετε θεμα καθαριοτητας! γιατι μετα το τελος απο εμενα δεν την ειδα να πλενετε σε ενενα αφου την εκανε με ελαφρα.
Στα επι της ουσιας πηρα προγραμμα με ισπανικο. Δεν περημενα και πολυ και δεν αργησε να ερθει απο τον προηγουμενο. χαμογελαστη, ομιλιτικη μετα απο τα πως σε λενε και πως με λενε, εβγαλε το σουτιεν αποκαλυπτοντας τα σιλικονατα της, επεξα λιγο μαζι τους. Προκαταρτικα οπως και ισπανικο...δεν προσφερθηκαν.! αλλα αφηνε τα χερια μου να παιξουν παντου στο κορμακι της. Πιπα καλη αγγιζοντας το χαλια...μικροαστειακια του τυπου τι θελεις να κανουμε τωρα? ή τι κανουμε τωρα? σαν να μην τα ειπε, ειχα ψιλοξενερωσει λιγακι και δεν ηξερα το λογο με ενα τετοιο κοριτσι. Ιεραποστολικα για αρχη, ανοιξε το μουνακι της με τα δαχτυλα της, σφιχτο στην εισοδο αν και χρησημοποιησε κρεμα, με μεγαλουτσικα μουνοχειλα ξεχυλωσε εντελως, κοιταγμα στα ματια φιλακια απο μερους μου παντου και αλαγη απο επανω σε καρεκλατο το οποιο δεν με βολευε καθολου. Ανασηκωνοταν πολυ αχαρα και στο κατευασμα με χτυπουσε δυνατα. Την κρατησα αναλαμβανοντας εγω απο κατω αλλα παλι δεν γινοταν τιποτα οι κινησεις μας δεν τεροιαζανε καθολου, εκει χαθηκε και το χαμογελο της χαθηκανε ολα.! τριτη και τελευταια σταση στα 4. ωραιο στησημο τα βλεπεις ολα, η πισω τρυπουλα της φενετε απειραχτη, ανοιξε το μουνακι της με τα δαχτυλα της παλι, και δωστου βαρεσα αρκετα χωρις να φερνω αποτελεσμα αλλα δεν τα παρατησα και σε γρηγορο ρυθμο τα καταφερα να τελειωσω. Το χαμογελο της εκανε παλι την εμφανηση του.! Καθως ντυνοταν και εγω πλυνομουνα ξανανοιξα συζητηση, απο τα λιγα ειπε οτι θα ειναι κανα τετραμηνο εδω και οτι θα ηθελε αυριο, δηλαδη σημερα να παει για καφε στην παραλιακη μας. Με χερετησε και αποχωρησε.
Συμπερασμα... δεν ενθουσιαστηκα καθολου, αλλιως τα περημενα αλλιως τα βρηκα, μπορει να την ξαναδοκιμασω καποια στιγμη αφου δεν εμεινα ευχαρηστημενος μονο και μονο λογο εμφανησης, γιατι αν περημενει να της σταξω τζακουζια και λοιπα για να βγαλει το πραγματικο εαυτο της, μαλον δεν, γιατι υπαρχουν και καλυτερες.!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζέσυ
Karaman 7
Τιμημένος
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
379
Likes:
5.232
Πόντοι:
10.647
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού