Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 395 10
Sex Studio 328361
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλησπέρα σε όλους.

Να πω καταρχάς ότι η εμπειρία μου σε τέτοιες καταστάσεις (αλλά και στον ερωτικό/σεξουαλικό τομέα γενικότερα) είναι μικρή έως μηδαμινή. Τα σχόλια που θα ακολουθήσουν λοιπόν βασίζονται σε αυτήν την έστω και μικρή εμπειρία.

Ορμώμενος από τα λεγόμενα του φίλου Tetsuo περί Τζέσυς, χτες το βράδυ έκανα μία επίσκεψη. Αφού περίμενα κανένα τεταρτάκι (υπήρχε αναμονή 2 ατόμων) και αφού πέρασε η Τζέσυ από το σαλόνι και η πρώτη εντύπωση ήταν άκρως ικανοποιητική, πέρασα στο δωμάτιο με το τζκούζι πληρώνοντας 100 ευρώ (λέγοντάς μου ότι είναι full πρόγραμμα κανένα 20λεπτο).

Η κοπέλα είναι γερμανίδα. Χαλάστηκα αρκετά όταν μίλησε με την υπηρεσία της στα γερμανικά. Αλλά προσπερνιέται φυσικά κάτι τέτοιο, είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Κατά τ'άλλα, εμφανισιακά είναι μια όμορφη κοπέλα, μελαχροινή με γαλάζια μάτια, αρκετά γλυκειά και πολύ ευγενική. Χαμογελαστή συνέχεια, με έκανε να νοιώσω πάρα πολύ άνετα. Το σώμα της δεν είναι το καλύτερο που έχω δει, όμως είναι όσο χρειάζεται λεπτή, με ωραίο κώλο και σιλικονάτο στήθος, αρκετά όμως μαλακό στην αφή. Χαμογελαστή συνέχεια, με έκανε να νοιώσω πάρα πολύ άνετα.

Το ντουζ είχε πλάκα, ήταν αρκετά χαλαρωτικό και η κοπέλα αφήνει αγγίγματα παντού. Όταν πέσαμε στο κρεβάτι, όλα ήταν μια χαρά όσο χαιδευόμασταν. Όταν όμως ξεκινήσαμε 69, ήρθε η πρώτη απογοήτευση (πέρα από τα τσιμπήματα στη γλώσσα μου). Η πίπα της είναι μεν αρκετά βαθιά, αλλά βάζει πάρα πολύ τα δόντια της με αποτέλεσμα να μη με ευχαριστεί και να πονάω. Δεδομένου ότι δε "χώνομαι" σχεδόν ποτέ, δεν είπα τίποτα και απλά της ζήτησα να ξαπλώσει ανάσκελα. Και εκεί, ήρθε η δεύτερη απογοήτευση.

Θέλω να λάβετε αυτό που θα πω σοβαρά υπόψη σας. Καταλαβαίνω ότι ίσως είναι θέμα για μια κοπέλα που δουλεύει κατ'αυτόν τον τρόπο, σε αντίθεση με μία κοπέλα που κάνει tour και έχει το δωμάτιο με τα πράγματά της, αλλά ρε παιδιά...

...αξύριστα πόδια;

Μετά το σοκ, συνέχισα κανονικά. Στο σεξ είναι πολύ καλή, συμμετέχει με κραυγούλες, σε κοιτάει στα μάτια, χαιδεύει το στήθος της, γενικά πολύ καλή εμπειρία. Στα 4 επίσης, ωραία θέα πίσω, γενικά η κοπέλα το κατέχει και προφανώς κάποιος πιο "ξεπεταγμένος" από μένα θα το ευχαριστηθεί πάρα πολύ.

Ακόμα και μετά το τέλος, ήταν ευγενέστατη, μου μιλούσε μέχρι να ντυθούμε και μετά έφυγε χαμογελαστή.

Να σημειώσω εδώ την πολύ ευγενική συμπεριφορά της υπηρεσίας της.

Αν θα ξαναπήγαινα; Ναι, ήταν πολύ ικανοποιητική εμπειρία. Ίσως όχι με τα 100 ευρώ, δε μου ταιριάζει αυτό το πρόγραμμα για το χρόνο που έχω (με 200 ευρώ έχεις ολόκληρη ώρα με πολύ ανώτερες, τουλάχιστον εμφανισιακά, κοπέλες).

Συμπερασματικά, το μικρό σοκ δεν ήταν ικανό να μου χαλάσει την εικόνα, αλλά σίγουρα αν έλειπε θα ήταν πολύ καλύτερα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 11, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζέσυ
npetrak77
Μέλος
Εγγραφή:
29 Ιουν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού