Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 70 10
Sex Studio 85689
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από καιρό που δεν το τολμούσα και έχοντας μεγάλα..."κέφια" και ανεβασμένη διάθεση αποφάσισα να παω για επίσκεψη σε στούντιο. Αυτή που από κριτικές μου έχει κινήσει την περιέργια δεν είχε βάρδια κι είπα να επισκεφτώ κάτι κοντά μου και δεν το μετάνιωσα.
Από θέμα Parking , λοιπόν, κανένα πρόβλημα για μένα αλλά γενικά πρέπει να κάνεις αίτηση ή να διπλοπαρκάρεις και να κάνεις την προσευχή σου.
Για την Αγνή τώρα τι να πω. Ό,τι και να γράψω σίγουρα θα την αδικήσω. Μέχρι τώρα έχω ξοδέψει τόσο χρήμα σε CT και τέτοιο κορμί, ματάρες και service, δε συνάντησα ούτε καν να πλησιάζει. Το μελαχρινάκι αυτό έχει ένα τέλειο σώμα, είναι μετρίου αναστήματος, τα βυζάκια της είναι μικρά και στητά, και τα ματια της γαλαζοπράσινα.. Έχει δε ένα μοναδικό τρόπο να σε φτιάχνει. Πολλά προκαταρκτικά, βοήθησε ίσως ότι δεν περίμενε και κανένας άλλος,
και απίστευτο στοματικό, που αναγκάστηκα να τη διακόψω για να μην εκραγώ. Αφού με καβάλησε λιγάκι τη γύρισα στα τέσσερα όπου και με έστειλε κανονικά. Μόλις κατάλαβε ότι με έχει… τα έδωσε όλα και με αποτέλειωσε.
Από άποψη συμπεριφοράς ότι καλύτερο. Φιλική και χαμογελαστή και σαν να προσπαθούσε να με διαβάσει για να με ικανοποιήσει. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δήλωσε πως από Κυριακή και μετά σταματάει, οπότε φτου κι από την αρχή. Για το λόγο αυτό δεν ξέρω αν και αυτή η κριτική έχει κάποιο νόημα, αλλά θα ήταν άδικο να μην την “τιμήσω”. Άλλωστε, αυτό είναι και προσωπική ευχή, μπορεί κάποια στιγμή να αναθεωρήσει την απόφασή της.
Σίγουρα η συμμετοχή και η σχέση απόδωσης/τιμής θα ήταν παραπάνω (9/9), αν δεν είχα περιορισμό, συγκρίνοντας πάντα και με τις εμπειρίες από CT.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 10, 2010
Όνομα κοπέλας
Αγνή
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
0
Πόντοι:
236
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού