Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 199 10
Sex Studio 239508
Γενική βαθμολογία

4.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Καθυστερημένη ενημέρωση για κατάθεση πριν κανα 10ήμερο.
Είχα σχολιάσει σε ανάλογα θρεντ την κακή συμπεριφορά (ξεπέτα) της Νταιάνας. Σε αντίθεση με καλά λογια που ειχα ακουσει για την Νταιανα και με εκαναν να υποπεσω στο ατοπημα να ξαναπαω στα Κασσάνδρας, για μια ακομη φορα απογοητευτηκα. Πραγματικά δεν αξιζει ουτε για 20 ευρω αυτη η παρακμη(απο θεμα διαθεσης των περισσοτερων απο τα κοριτσια που δοκιμασα).
Δινω λοιπον τα 50 ευρω ψυλλιασμενος και σκεφτομαι θα δωσω στο δωματιο τα +20 ευρω για 69, αν ειναι αξιολογη η κοπελα, αλλά...

Κανω το μπανιο μου, η κοπελα αραγμενη σε μια πολυθρονα στο τσατσοδωματιο, ηρθε μετα απο κανα 20λεπτο. Για την ιστορια, ειναι ψηλη, ξανθια, αρκετα καλο σωμα και ωραιος κωλος, με μειων, τα βυζια. Πολυ κακοφτιαγμενη σιλικονη, με ραγαδες σε ολο το βυζι. Μου ειπε οτι ειναι 25 αν και την υπολογιζω για 30+, τί να πω...
Ξεκιναμε, της λεω ασε την καποτα κατω, παμε αγκαλιά, κανα χαδι κτλ. Διστακτικα υπακουσε με το ζορι. Καταφεραμε την ανορθωση και βαζει σακούλι. Πίπα βαθειά και εξαιρετική, αυτη πραγματικα ηταν πιπα επιπεδου, για αυτο και οι ολοκληροι! 3 βαθμοι στην συμμετοχη, αφου στα υπολοιπα της βαζω μηδεν. Τον επαιζε απιστευτα με τη γλωσσα της οταν τον ειχε μεσα στο στομα, πραγματικα αψογη τεχνικη!
Στη συνεχεια ιεραποστολικο, οπου βαριοταν και κοιτουσε το ταβανι, ενω δεν αντεχε και την διεισδυση και μου ελεγε συνεχεια, πιο σιγα και πιο σιγα(ενω δεν εδινα γκαζι). Επειτα με τα ποδια της στους ωμους μου, πραγματικα θα ηταν ωραια εμπειρια αν δεν ξυνιζε και δεν διαμαρτυροταν οτι ποναει...
Μετα απο κανα 5λεπτο συνολικα διεισδυσης, αρχισε να μου τα πρηζει, χυσε μωρο μου κτλ.
Να χυσω στο σωμα σου(λεω θα δεχτει για να φυγει πιο γρηγορα)?όχι μου λεει... Εκανα ενα βαριεστημενο χυσιμο ιεραποστολικα και τον πούλο...
Δεν ξερω αν στα ακριβα προγραμματα κανει καλυτερη ηθοποιία, αλλά εγω δεν εχω τπτ άλλο να πω...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 29, 2010
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
Τιμημένος
100
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού