Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 128 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Τετάρτη 02/06/2010 επιστρέφοντας από τον Πειραιά με το 040, είχα δει πολλές σέξυ "γκόμενες" (ηλικίας 55-60). Επειδή ήθελα να ξεσπάσω αυτή την κάβλα, αποφάσισα την Παρασκευή 04/06/2010 να κάνω μια στούντιο-τσαρκα στην περιοχή του Βοτανικού (η οποία είναι τίγκα στα στούντιο). Ξεκίνησα από το σπίτι την Παρασκευή, γύρω στις 12:15. Μόλις έφτασα στην Κωνσταντινουπόλεως (με το μετρό), με κουτσούλησε ένα περιστέρι στο πουκάμισό μου (μπλιαχ). Επισκέφτηκα στην αρχή τα στούντιο της οδού Κασσάνρας και το στούντιο στην οδό Χαλκιδικής, αλλά δε μου άρεσε ιδιαίτερα καμία από τις κοπέλες (και μάλιστα σε ένα από αυτά έτυχε να ανέβω με έναν αράπη και η τσατσά μας είπε ότι η κοπέλα δεν το κάνει με μαύρους και φάγαμε και οι δυο πόρτα). Μετά από αυτά αποφάσισα να επισκεφτώ το συγκεκριμένο στούντιο, για να δω "τι παίζει". Έφτασα στο στούντιο στις 13:40. Η τσατσά ευγενέστατη (και κατά τη γνώμη μου και αξιογάμητη) μου είπε ότι εδώ είναι η Ιρένα. Από εμφάνιση δεν μπορώ να πω ότι σκίζει (έχει αρκετά περιτά κιλά), αλλά επειδή η παραπάνω τσατσά με καβλώνει πάρα πολύ, αποφάσισα να μπω μέσα και να φαντασιωθώ ότι πηδάω αυτή. Της έσκασα τα 50 ευρώ (χουφτώνοντάς τη λίγο στο βραχιολάκι) και μπήκα στο δωμάτιο. Μου είπε ότι το video είναι χαλασμένο και ότι θα το φτιάξει ο τεχνικός. No problem της είπα. Μόλις μπήκε η Ιρένα στο δωμάτιο, της φόρεσα το βραχιολάκι και το μαύρο δαχτυλίδι του Γύπα. Επιπλέον της έδειξα το προφυλακτικό του Μπάο (ο οποίος αξίζει να αναφερθεί ότι δεν είναι ο πασίγνωστος Κινέζος ύψους 2,47m, αλλά ένας κολλητός μου από το πανεπιστήμιο) και της είπα να μου το φορέσει, επειδή το προφυλακτικό αυτό έχει συναισθηματική αξία. Μετά μου το φόρεσε και έγινε ο ακόλουθος διάλογος:
ΕΓΩ: Φαντάσου ότι είμαστε στο κατάστρωμα του πλοίου Άγιος Γεώργιος, ότι βρισκόμαστε στα ανοιχτά της Κύθνου και ότι απολαμβάνουμε το ηλιοβασίλεμα (και ταυτόχρονα της χούφτωνα το χέρι με τα κοσμήματα).
ΑΥΤΗ: Ναι μωρό μου. Βλέπω σε καβλώνει το χέρι μου?
ΕΓΩ: Ναι ναι.
ΑΥΤΗ: Το πούτσο σου είναι σαν φίδι φίδι.
ΕΓΩ: Έτσι.
Κατόπιν μου πήρε την κλασσική πίπα (με καπότα). Επειδή μου ήρθε να χύσω πολύ γρήγορα, 30 δευτερόλεπτα πριν χύσω, της είπα "μη μη". Αλλά δεν πρόλαβε να ακούσει και έτσι τέλειωσα στο στόμα της. Στο τέλος συζητήσαμε για διακοπές και της είπα και την περιπέτειά μου με τον αράπη (για να γελάσουμε). Φεύγοντας χεραίτησα την τσατσά με διευθυντική χειραψία. Γενικά πέρασα πολύ ωραία και γέλασα πολύ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ίρα Τατάρα
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Σεπ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
65
Πόντοι:
1.316
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού