Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 204 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 454135
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τη Σύλβια την είχα πετύχει καιρό τώρα στις φωτογραφίες των site των studio στα οποία δουλεύει και μου κίνησε την περιέργεια να την επισκεφτώ, περιέργεια που ικανοποιήθηκε χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Το studio όμορφο, κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού, από τη μεριά των ΚΤΕΛ, σε περίπτωση που κάποιον μπορεί να τον μπερδέψουν τα νούμερα και να νομίσει ότι είναι από την άλλη μεριά. Το πάρκινγκ εκείνη την ώρα πολύ εύκολο, μπροστά από την κοντινή CITROEN.

Η υπηρεσία είπε ότι τη Σύλβια την έκλεψαν από τις πασαρέλες και δεν είχε άδικο. Ρουμάνα, ψηλή μεταξύ 1.70-1.80 χωρίς τακούνια, μακριά μαύρα μαλλιά, λεπτό σώμα, μικρό στήθος, ωραίο κωλαράκι και πανέμορφο πρόσωπο με εκφραστικά μάτια. Και μόνο για το παλμαρέ αξίζει τα χρήματα, πιστεύω. 60 ευρώ το πρόγραμμα για ποδολαγνεία, ντουζάκι στο δωμάτιο και εντός ολίγου έρχεται η Σύλβια.

Για τους φαν του συγκεκριμένου προγράμματος τώρα, πόδια για τα οποία το ιδανικό νούμερο παπούτσι είναι το 38, εξαιρετικά νύχια, μακριά δάχτυλα, ελαφρό κότσι και ίσως κάποιας μορφής σφυροδακτυλία χωρίς όμως να δείχνουν άσχημα σε καμία περίπτωση. Το άθλημα μου έδειξε ότι το κατέχει καλά και μάλιστα δείχνει ότι της αρέσει.

Στα υπόλοιπα: Πίπα βαθιά με πρόστυχα βλέμματα καθόλη τη διάρκεια αυτής, πολύ καλή συμμετοχή στο σεξ με ελαφρά βογγητά, πολύ πρόθυμη και χαμογελαστή. Κατάθεση σε ιεραποστολικό, χωρίς εναλλαγή στις στάσεις. Στο τέλος χαιρετηθήκαμε και έφυγε. Προσωπικά τη θεωρώ ως μία πολύ καλή επιλογή και κάποια στιγμή θα την ξανατιμήσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 02, 2010
Όνομα κοπέλας
Σύλβια
foot_employer
Μέλος
Εγγραφή:
16 Μαρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού