Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 351780
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επίσκεψη χθες βράδυ στο studio της Βριλησσού 55. Ήταν εκεί η Ελένη. Είχα πρωτογνωρίσει την Ελένη πριν από ένα χρόνο περίπου στο studio της Βριλησσού 60. Από την πρώτη εκείνη φορά μπορώ να ομολογήσω ότι με κέρδισε. Και από τότε την επιλέγω σταθερά. Με κέρδισε ο χαρακτήρας της, η φιλικότητα της στο δωμάτιο, η διάθεση της για επικοινωνία, το χαμόγελο και η ζεστασιά της. Πιστεύω ότι δύσκολα βρίσκεις σε studio κοπέλες ανάλογου χαρακτήρα.
Χθες το βράδυ επέλεξα το πρόγραμμα των 70€ που περιλαμβάνει sex show. Αλλά στο μυαλό μου είχα την ιδέα να κάνω εγώ το sex show στην Ελένη. Όπως και έγινε. Έρχεται η Ελένη στο δωμάτιο και αρχίζει τις αγκαλιές και τα φιλιά. Την αγκάλιασα και εγώ όπως συνηθίζω κάθε φορά που την επισκέπτομαι. Αγκαλιασμένοι της βγάζω το σουτιέν και αυτή κατεβάζει το στρινγκάκι της. Καθόμαστε στο κρεβάτι και συνεχίζουμε τα χαμουρέματα. Μου αρέσει πάρα πολύ να την αγγίζω και να χαιδεύω την απαλή επιδερμίδα της. Τη φιλώ στο στήθος, το λαιμό και τους μηρούς της. Της αποκαλύπτω την ιδέα να γλύψω το δονητή που είχε φέρει μαζί της για το sex show. Εκείνη δέχεται και ο πούτσος μου καυλώνει.
Ξαπλώνω ανάσκελα, μου φοράει το σκουφάκι και αρχίζει να μου παίρνει πίπα. Εγώ εκείνη τη στιγμή αρπάζω το δονητή της και το βάζω στο στόμα μου. Αρχίζω να το γλύφω και να το χώνω στο στόμα μου. Εκείνη με βλέπει και χαμογελάει. Σταματά την πίπα και έρχεται από πάνω μου. Καβαλά τον πούτσο μου και αρχίζει να πηδιέται. Εγώ συνέχεια ήμουν με το δονητή της στο στόμα. Παραλίγο να πνιγώ από το ρούφηγμα της πλαστικής καύλας. Εκείνη πετάχτηκε αυθόρμητα και με ρώτησε τι έπαθες. Τίποτε της λέω και ταυτόχρονα φιληθήκαμε στο λαιμό και στο μάγουλο. Πιάνει τότε τον πούτσο μου και μου τον παίζει. Της λέω να με μαλακίσει για να χύσω μπροστά στο νιπτήρα του δωματίου.
Σηκωνόμαστε και πάμε μπροστά από το νιπτήρα. Μου τον έπιασε με το δεξί της χέρι και άρχισε να μου τον παίζει. Εγώ έδινα φιλιά στην ωραία πλάτη της και χαίδευα με το αριστερό μου χέρι το μουνάκι της. Η κορύφωση δεν άργησε να έρθει. Τελείωσα μέσα στο νιπτήρα. Ήταν κάτι μοναδικό. Αστραπιαία ανάβει το φως του δωματίου και ανοίγει τη βρύση. Μου έπλυνε τον πούτσο με σαπούνι και νερό. Δεν το περίμενα. Με ξάφνιασε!! Αλλά ήταν τόσο ωραίο...Μετά καθίσαμε λίγο στην άκρη του κρεβατιού αγκαλιασμένοι και μιλήσαμε. Η βραδιά ήταν υπέροχη με την Ελενίτσα. Αποχαιρετηθήκαμε με σταυρωτό φιλί.
Ελένη για άλλη μια φορά με πήγες στα ουράνια. Σε ευχαριστώ!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 30, 2010
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Warkas
Μέλος
Εγγραφή:
11 Νοε 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού