Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 295176
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Άψογη κοπελιτσα η Αμαντα και απο οτι μου ειπε ειναι και Πατρινιά.... Πολυ σεξυ και παντα προθυμη να εξυπηρετησει τον πελατη !
Επισκευθηκα το εν λογω ιδρυμα το Σαββατο 30 Μαιου το απογευματακι!
Στα συν ο πολυ καλος και χιουμοριστας τσατσος που με ενθαρυνε και αφου μου γνωρισε το κοριτσι μου ειπε να μην βιαστω και να παρω οσο χρονο χρειαζομαι με την ησυχια μου...!

Η Αμαντουλα μια πολυ γλυκια ξανθια (βαμενη οπως μου ειπε ) κοπελιτσα με καταγωγη απο Πατρα! Εξου και η περισσια τσαχπινια της για οσους καταλαβαινουν! :-)
Πληρωσα για 69 και το καταευχαριστηθηκα αφου η κοπελα με αφησε να την γλυψω σε ολο το σωμα αλλα και στην επιμαχη περιοχη για παρα πολυ χρονο, και μαλιστα το απολαυσε και η ιδια... Καποια στιγμη η κοιλιτσα της εκανε συσπασεις σφυγγωντας μου το προσωπο αναμεσα στα ποδια της, και μου φανηκε οτι ¨τελειωσε" κιολας!

Αψογη συμμετοχη με καυλωτικη πιπα, φιλια σε ολο μου το σωμα, μασαζ στα μπαλακια με το χερι της, και δυο στασεις, Ιεραποστολικο και η κοπελα απο πανω, οπου και με "αποτελειωσε"¨!

Χαιρετισμος με χιουμορ και φιλακια τρυφερα και αποτους δυο!

Αμαντα μωρο μου εισαι το πιο γλυκο και σεξυ κοριτσι! Θα τα ξαναπουμε συντομα... Σορρυ αλλα η βαθμολογια του συστηματος Δεν μου επιτρεπει να σου βαλω σε ΟΛΑ 10 με τονο! Το αξιζεις!!! Καλη συνεχεια και παντα να παραμενεις οπως εισαι τωρα, με γλυκητητα και χιουμορ!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 30, 2010
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
Υπηρεσίες
musician
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
431
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis78

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού