Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 351809
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κάπως καθυστερημένη κριτική μιας και τα γεγονότα έλαβαν χώρα προ εβδομάδος! Τη Φρίντα την είχα στα υπ'όψιν από καιρό και όταν το πήρα πλέον απόφαση, μετά από μία εβδομάδα απουσίας, έκανε την επανεμφάνιση της και σκέφτηκα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να το εκμεταλλευτώ.

Τσέχα τη καταγωγή, ύψος 1,70+, πολύ όμορφο σώμα και πρόσωπο, ειδικά τα μάτια της τα οποία είναι όλα τα λεφτά, μαλακά παοτουσάκια και λεπτά δάχτυλα για τους ενδιαφερομένους αποκλειστικά γι'αυτά. Το πρόσωπό της βάσει των φωτογραφιών που είχα δει περίμενα ότι θα είναι κάπως πιο προστυχόφατσα, αλλά σου βγάζει μια απίστευτη γλύκα όταν τη βλέπεις από κοντά.

Πάρκινγκ εύκολο σχετικά πάνω στη Βριλησσού. Η τσατσά τυπική, ανέφερε το πρόγραμμα, 50 το απλό, πλήρωσα και μπήκα κατά τις 22:00. Χώρος καθαρός. Περίμενα κάμποσο, μιας και μαζί με μένα περίμεναν και πριν και μετά άλλοι συνάδελφοι, αλλά άξιζε η υπομονή. Η Φρίντα είναι εξαιρετικά γλυκιά και ευγενέστατη (μου ζήτησε πολλάκις συγγνώμη για την καθυστέρηση), στο σεξ έχει τρομερή συμμετοχή, παίρνει πρωτοβουλίες για όσους αρέσκονται σ'αυτό και γενικά όλα τα φόντα για να περάσεις πολύ όμορφα μαζί της. Πολύ καλή πίπα με χτυπήματα στο στόμα, ανέβηκε από πάνω, ιεραποστολικό για κάποιο διάστημα και κατάθεση με πισωκολλητό.

Πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα τη βρουν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική και θα περάσουν καλά. Δε μου έδειξε στοιχεία PSE, αλλά δεν αποκλείω να μπορεί να το κάνει και αυτό. Για τους λάτρεις του GFE όμως θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα. Εγώ ήδη προσπαθώ να βρω ευκαιρία να την ξαναεπισκεφτώ!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 17, 2010
Όνομα κοπέλας
Φρίντα
foot_employer
Μέλος
Εγγραφή:
16 Μαρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού