Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 410 10
Sex Studio 568253
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ένα από τα κορίτσια που είχα στο πρόγραμμα να συναντήσω ήταν η Μαριλύν, ή αλλιώς Εμμανουελα, όπως πλέον παρουσιάζεται στο εν λόγω studio.
Μελαχρινή, με ίσια μαρυά μαλλιά, κορμί χωρίς ίχνος περιττού λίπους, χωρίς να είναι σε καμία περίπτωση κοκαλιάρα, σφιχτό στητό στήθος, μικρό καλοσχηματισμένο κολαράκι. Αρκετά kinky μουτράκι. Εκ Γαλλίας ορμώμενη κατά τα λεγόμενα.

Πρώτη φορά σε δωμάτιο στο Ισμήνης 2. Μεγάλο, άνετο, πεντακάθαρο, με μοντέρνο κρεβάτι, ντουζιέρα με υδρομασάζ, βαμενο με διακριτικά χρώματα, σφραγισμένη πετσέτα, διακριτικός φωτισμός.
Αν και δεν είχε κόσμο στο σαλόνι η κοπέλα μας άργησε να ελθει. Κατεβασε το επάνω μέρος από το κορμάκι που φορούσε και με «καβαλησε». Έφερε τα στήθη της στο στόμα μου και άρχισαν τα χαδάκια με το σχετικό πιπίλισμα, ταυτόχρονα με τα πόδια της, «γαργαλούσε» τους μηρούς μου.
Για προκαταρκτικά ούτε λόγος. Μηδέν εις το πηλίκον. Η εβδομαδιαία όμως αποχή από το άθλημα, σε συνδυασμό με το προαναφερθέν μπαλαμούτι είχαν σαν αποτέλεσμα το ξύπνημα του «μικρού Cheyenne».
Έτσι λοιπόν η κοπελιά μας , αφιππευσε και άρχισε το στοματικό.
Μέτριο επιεικώς. Επικεντρώθηκε μόνο σε «παλινδρομήσεις» του κεφαλιού της κατά μήκος του κορμού, έχοντας μόνιμα το χέρι της στην βάση, Ούτε λόγος για deep throat όπως επίσης για ενασχόληση με την γύρω περιοχή και τα @@κια. Κάποιες στιγμές χάιδευε το «γατάκι της» ενώ ήταν δεκτική και σε δικά μου χάδια στην ευαίσθητη περιοχή.
Ανέβηκε επάνω μου για sex. Μέτριο στήσιμο έτσι ώστε να μην είναι δυνατή πλήρης δειήσδυση. Με δική μου προτροπή βρήκαμε την σωστή θέση και έτσι τα πράγματα καλυτέρευσαν. Συνέχεια με στάση του λωτού. Η συμμετοχή της κάτω του μέσου όρου.
Τα πράγματα βελτιωθήκαν υπερβολικά στο ιεραποστολικό. Εκεί η συμμετοχή της αυξήθηκε κατακόρυφα, ειδικά όταν , άρχισα να την φιλάω και να τη γλύφω στον λαιμό και τα αυτιά. Αληθοφανής αναστεναγμοί προστεθήκαν με δυνατές και σφικτές αγκαλιές από πλευράς της. Ο επίλογος της συνεύρεσης μας γράφτηκε στα τέσσερα.
Ιδιεταιρη εντύπωση, μου έκανε ότι έκατσε μαζί μου, και μου άρχισε την κουβέντα, μιας και στο sex μου έδωσε να καταλάβω οτι δεν είχε διάθεση για πολλά.
Μιλήσαμε για τον καιρό, την θάλασσα τις διακοπές και άλλα άσχετα. Σταυρωτό φιλάκι πριν να φύγει.

Αναμφισβήτητα μια όμορφη κοπέλα. Δυστυχώς όμως η όμορφη εμφάνιση της, δεν είναι ανάλογη και με τις υπηρεσίες της. Αρκετά τυπική, χωρίς καθόλου προκαταρκτικά, με μέτριο στοματικό. Δεν είναι βιαστική, δεν φέρνει αντίρρηση σε κάτι λογικό, αλλά μέχρι εκεί. Τα περιθώρια βελτίωσης είναι εμφανή. Αν τα αξιοποιήσει πιστεύω ότι θα είναι από τις καλές επιλογές.
Αν παραμείνει έτσι, εγώ τουλάχιστον δεν θα την ξαναεπισκευτω,.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 22, 2010
Όνομα κοπέλας
Εμανουέλλα (Μαρλέν, Μαριλύν)
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού