Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή... Πώς μπορεί κάποιος να χορτάσει μια τέτοια ομορφιά?? Μεσάνυχτα Παρασκευής, και ενώ η μέρα ανηφόριζει πρός το Σάββατο, με μεγάλη ευκολία βρέθηκα έξω απο το Σ.Πάτση 40.

Για μία ακόμα φορά η ευγενεστάτη κυρία επι της υποδοχής με καλοσόρισε και μου είπε, αυτό που ήξερα ότι θα ακούσω.. "Γνωρίζετε τη Σίντυ?" Χαμογελάω..."θέλετε να περάσετε??" ..δεν είχε τελειώσει τη φράση, ήμουν ήδη στο διάδρομο για το δωμάτιο, μιας και η γλυκιά Σίντυ βρισκόταν στην αγκαλιά άλλου συναγωνιστή!

Δεν πέρασε πολύς χρόνος και χαρούμενη, χαμογελαστή και πάντα ευδιάθετη έρχεται στο δωμάτιο!! Μου προξένησε εντύπωση το γεγονός ότι με θυμόταν, μιας και είχα πάει μόνο μια φορά. Μετά απο σύντομο διάλογο ξεκινάμε χάδια και φιλία όρθια μπροστά απο το κρεβάτι... Εν συνεχεία, με φέρνει στο.. χώρο της μάχης και αρχίζει να με φιλάει σε όλο μου το κορμί...........Δεν συζητάμε για το γλύψιμο στα @@@@ το όποίο όχι μόνο κατέχει αλλά και απολαμβάνει!!! Φυσικά, δεν άργησα να την σταματήσω και να πάρω σκυτάλη περιποίησης... Εδώ απλά..... ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!Ηταν προτόγνωρο και για εμένα Σίντυ μου σε αυτό το χώρο, στο χώρο της δουλειάς όπως είπες, τέτοια αίσθηση.. Στη συνέχεια φορέσαμε το πάντα απαραίτητο σκουφάκι και ξεκινήσαμε το σφυροκόπημα στα τέσσερα... Με αρκετή ένταση και πάθος, το τέλος δεν άργησε να έλθει.......όπου μας βρήκε με ένα χαμόγελο στα πρόσωπα!

Κουβεντιάσαμε λίγο ακόμα, με την πανέμορφη και αισθησιακή Σίντυ να δηλώνει πώς χαλάρωσε πολύ με τη συνάντηση μας, αλλά να εκφραζει και απορίες-προβληματισμούς σχετικά με το τι.. μπορεί να της λείπει.... Επιτρέψτε μου όμως αυτό το διάλογο να τον κρατήσουμε μεταξύ μας! Και εμένα γλυκιά μου μου φάνηκε απίστευτο... Αλλά τίποτα δε σου λείπει!!!!!!!! Αλλά και αν κάτι λείπει.. χαίρομαι που έστω έτσι, έστω για λίγο το συμπλήρωσα..Αλλά γιατί απορείς?? Είμαι σίγουρος πώς ξέρεις που φτάνουν δύο Σκορπιοί στο κρεβάτι.... Στον παράδεισο αλλα και στη κόλαση.. Βρήκαμε τη χημεία μας, και αυτό είναι αρκετό..

Εν κατακλίδι, ήταν μία ακόμα τρυφερή αλλά και δυνατή συνάντηση, με μία γυναίκα που καταρχήν εκτιμάει το πελάτη, της αρέσει αυτό που κάνει, το ζεί με όλο της το κορμί και τις εκφράσεις της. Σίγουρα αν της φερθείτε σωστά δεν θα χάσετε!

01.15 ο scorpioking πέρασε το κατώφλι του Studio.. 01.45 αποχώρησε, έχωντας βρεί την Scorpioqueen.... Και εγώ χαλάρωσα και το απόλαυσα όμορφη Σίντυ. Κρατάω το γεμάτο ερωτισμό βλέμα, το δροσερό σου χαμόγελο και πάω να ξεκουραστώ...

Καληνυχτα, σ ευχαριστώ (ξέρω και κατάλαβα ότι κάποια στιγμη θα διαβάσεις ή θα σου μεταφέρουν τη κριτική) και μπράβο για την όλη συμπεριφορά και στάση σου, αλλά και για τον επαγγελματισμό που σας διακρίνει όλους..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 21, 2010
Όνομα κοπέλας
Σίντυ
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
53
Πόντοι:
1.997
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού