Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367807
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μετά από μία γύρα στα πέριξ ιδρύματα κατάθεσης ιδρώτα και χρήματος, επέλεξα αυτό διότι η Λίνα μου φάνηκε ότι θα με έφτιαχνε περισσότερο από τις άλλες.
Η τσατσά δεν πολυχάρηκε που διάλεξα την Λίνα, καθώς αρχικά μου πάσαρε μία Ιρένα. Και όταν έκανα να φύγω μου έδειξε και την Λίνα. Άσε που όταν μετά το πήδημα έφυγα, ούτε μια 'σπέρα από μακριά δεν έριξε....τι να της πεις....
Από εμφάνιση η Λίνα μέτρια πράγματα: βυζί πεσμένο και πολύ χαλαρό, πρόσωπο αδιάφορο έως και κάπως κακομούτσουνο, μόνο ωραίο κολαράκι και πόδια είχε.
Μπήκε στο δωμάτιο με ένα ύφος στύλ πω πω βαριέμαι κι εσύ θες γαμήσι τώρα.
Πήρα κάποιες πρωτοβουλίες, σε προκαταρκτικά, ακολούθησε πολύ λίγο, και σε περίπου ένα λεπτό, αρχίζει να μου τον τρίβει. Όταν άρχισε να μου μεγαλώνει λίγο ο πούτσος, αμέσως αρπάζει το σκουφί να του το φορέσει. Τι κανει λεω ρε γαμωτο....
Φυσικά άρχισε μια πίπα με πούτσο ξεκαύλωτο. Οπότε και εκεί έδωσε πήρε, τον σήκωσε. Αμέσως μετά, στήνεται στα τέσσερα, από μόνη της, και μου λέει "σκίστο μου".
Χωρίς να έχω καλά καλά καυλώσει, πάω να μπώ, ίσα που μπήκα, κουνήθηκα ακριβώς τρείς φορές και μου λέει το φοβερό: έλα μωρό μου.....χύστο μου!!!!
Εκεί είπα από μέσα μου: αμα δεν χύσω, όπως εγώ θέλω, δεν φεύγεις από δω μέσα μωρή καριόλα.
Φυσικά ξενέρωσα, μου έπεσε, οπότε εκεί έδειξε όλη της την τσαντίλα του τύπου : μα καλά, τι θα γίνει....
Εκεί, σταμάτησα να είμαι ευγενής, πήρα την κατάσταση στα χέρια μου, αυτή στράβωσε, αλλά φαίνεται είδε ότι τα είχα πάρει άσχημα, και δεν είπε τίποτα, την έβαλα να μου κάνει αυτά που ήθελα με τη ρέγουλα που ήθελα ώστε τελικά μετά από κανά 15λεπτο πήδημα αποφάσισα να την χύσω, γιατί κι εγώ είχα αρχίσει να βαριέμαι αυτή τη φάση. Είμουνα σε κατάσταση να την πηδάω ακόμα και να μην έχω χύσει ακόμα.
Και η πλάκα είναι ότι στο τέλος, σχεδόν ούτε "γειά" δεν μου είπε, απλά έφυγε σχεδόν τρέχοντας από το δωμάτιο, λές και υπάρχει χρονοδιακόπτης, που άμα μείνει μέσα πάνω από 20 λεπτά θα την ανατινάξει στον αέρα.
Συμπέρασμα: το εν λόγω πορνίδιο είναι ακατάλληλη για στούντιο. Για κανά υπόγειο στο Μεταξουργείο το συζητάμε. Και φυσικά, με τιμολόγια Μεταξουργείου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 19, 2010
Όνομα κοπέλας
Λίνα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
21 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού