Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 180 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πιστεύω πως πλέον η Ρομινα είναι πιό τα πιο «καταξιωμένα» κορίτσια που κυκλοφορούν στα studio. Έτσι λοιπόν, όταν την συνάντησα στη σημερινή τσάρκα, δυσκολεύτηκα να μην περάσω.
Για τους λίγους (πιστεύω) που δεν την ξέρουν:. Ψηλή, μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά, γαλάζια μάτια, αγαλματένιο κορμί. Το μεγάλο της προσόν για μένα τουλάχιστον, είναι το πλούσιο φυσικό της στήθος.

Ιδιεταιρα κεφάτη ήλθε στο δωμάτιο. Λίγες κουβέντες και επί το έργων
Καλά προκαταρκτικά με χάδια στο σώμα μου και γλειψίματα στον λιακό και τα αυτιά μου. Ιδιεταιρα δεκτική και σε ανάλογη περιποίηση από μερoυς μου. Προκαταρκτικά αρκετής διάρκειας, μέχρι την ώρα του στοματικού.
Αρκετά καλο. Βαθυ, χωρίς χέρια, καλή χρήση της γλώσσας, με έκφυλες ματιές, από πλευράς της. Ιδανικός σύμμαχος στο όλο σκηνικό ο διπλανός μεγάλος καθρέπτης.
Με δική της πρωτοβουλία το sex ξεκίνησε ανεβαίνοντας η Ρομινα επάνω μου, έχοντας την πλάτη της για θεά. Γερό ροντέο, κλίσεις του σώματος της για να έχω πρόσβαση σε όποιο σημείο ήθελα. Στροφή 180 μοιρών έτσι ώστε να έχω φάτσα κάρτα το πλούσιο στήθος της , το οποίο δεν σταμάτησα να απολαμβάνω. Συνεχεία με την στάση του λωτού και η εξαιρετική συμμετοχή συνεχίστηκε με γλειψίματα στον λαιμό και τα αυτια μου, πιπιλίσματα στο στήθος της και ερεθιστικούς αναστεναγμούς.
Συνέχεια με ιεραποστολικό και το τέλος μας βρήκε έτσι.
Μιλήσαμε για λίγο, μέσα σε αρκετα φιλικό κλίμα, χαιρετισμός και αποχώρηση.

Όπως έγραψα και στην αρχή την θεωρώ από τις πιο αξιοπιστες επιλογές. Συνδυασμός όμορφης κοπέλας με καλή παρουσία στο δωμάτιο. Με καλή τεχνική, υπομονετική και με διάθεση, δύσκολα κάποιος δεν θα μείνει ευχαριστημένος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 15, 2010
Όνομα κοπέλας
Ρομίνα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού