Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ξεκινώ ώς συνήθως, λέγοντας ότι η κριτική μου υπόκειται σε υποκειμενική μου άποψη, όπως πάντα άλλωστε!
Περασμένα μεσάνυχτα Παρασκευής, και με τη μέρα να οδεύει πρός Σάββατο.. η αποφασιστικότητα να γνωρίσω την Σίντυ και εγώ απο κοντά με έβγαλε έξω απο το Πάτση 40. Εύκολη ή πρόσβαση και το πάρκινγκ λόγο ώρας, σχεδόν 1.30.....

Με το χαμόγελο μου ανοίγει η κυρία της υποδοχής, και αφού περιμένει να κάτσω, με ενημερώνει για τα προγράμματα, και την κοπέλα "Η γλυκιά μας Ρωσίδα Σίντυ..." είπε μεταξί άλλων και εμφανίζεται ο άγγελος με τα κοκκινωπά μαλλία!!! Ψηλή, καταπληκτικό σώμα,μακρύ μαλλί, πανέμορφο στήθος, καλλιγραμμα πόδια, ενώ όλα αυτά τα έντυνε ένα δυκτιωτό πορτοκαλί(!!!! ακούγεται περίεργο σα χρώμα, αλλά γι αυτή τη κοπέλα ήταν ιδανικό!) κορμάκι...

Το χαμόγελο και η ευδιαθεσία της ήτνα αρκετά για να πείσουν την σχεδόν ελλειμένη απόφαση μου.. πληρώνω το αντίτιμο για 69 (70€) και περναώ στο δωμάτιο. Ο Χώρος πεντακάθαρος, πολύ προσεγμένος, απλά μου έκανα εντύπωση η έλλειψη έστω νιπτίρα στο δωμάτιο που μου παραχωρήθηκε. Υπήρχαν όμως τόσο υγρά μαντηλάκια, όσο και σχετικά υγρά καθαρισμού!

Στο διαταύτα... έρχεται η θεά! Πραγματικά πολυ όμορφη για τα γούστα μου, ενώ τις πρώτες κουβέντες γνωριμίας, διαδέχτηκε ο θαυμασμός της για τα τατουάζζ μου, ένα εκ των οποίων... είναι ακριβώς το ίδιο με το δικό της!! Η συνέχεια......... ήταν η αναμενώμενη όταν δύο Σκορπιοί βρούν τη χημεία τους στο κρεβάτι! Κυριολεκτικά μοπυ επιτέθηκε γλύφωντας και φιλώντας όλο μου το κορμί.. καταπληκτική περιποίηση στα @@ ενώ το στοματικό ήταν απο τα καλύτερα.. Ένιωθα ότι θα με τελείωνε γρήγορα η φωτιά της, οπότε.. ξεκίνησα να την περιποιούμε και εγω.. βελούδινο δέρμα, καταπληκτικό στήθος.... δεν μπορουσα να την χορτάσω.... όταν σταμάτησα την κάτωθεν περιποίησησ και κατευθύνθηκα στα υπέροχα στήθη της, με μία κίνηση.. με οδηγησε μέσα της σε ιεραποστολική στάση.. τα πολύ προσεγμένα και βελούδινα πόδια της πότε έμπλεκαν στο λαιμό μου, πότε πίεζαν το στήθος μου, ενώ άλλωτε τα δαχτυλάκια της βρισκόντουσαν στο στόμα μου! Έτσι, επίλθε και το τέλος... όπου η ερωτική αυτή γυναίκα σιγοψυ΄θήρισε "λίγο.. αλλά καλό!"

Πράγματι δεν πρέπει να άντεξα πέραν των δέκα λεπτών, ενώ όσο ντυνόμασταν κουβεντιάσαμε λίγο και χαιρετηθήκαμε με ένθερμο αγκαλιασμό κατά την αποχώρηση της!

Όμορφη εμπειρία, με μία πραγματικά όμορφη γυναίκα. Είχε πολύ διάθεση και σίγουρα με κέρδισε! Τα συγχαρητήρια μου στην χαμογελαστή και πάντα ευγενική κυρία του σπιτιού! Μπράβο λοιπόν που.. τουλάχιστον σέβεστε το πελάτη και τα χρήματα του!

Σίντυ μου, ευχαριστώ για το τρυφερό χρόνο που μου χάρησες, και θα ξανάρθω σύντομα.....................

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 14, 2010
Όνομα κοπέλας
Σίντυ
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
53
Πόντοι:
1.997
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού