Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 202 10
Sex Studio 299629
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Χθεσινοβραδινή "επίσκεψη" στο εν λόγω "ίδρυμα"! Ήμουν μόνος στο σαλόνι και η τηλεόραση έπαιζε NET (έτσι για να μας ανεβάζει το ηθικό και να βλέπουμε τα χάλια μας!).
Η ευγενική μεν αλλά ελαφρώς ξινούτσικη υπηρεσία, μου εμφάνισε την Μαρίνα. Η Μαρίνα είναι μια ξανθιά κοπέλα (ε αλοίμονο!), με μικρό στήθος (το οποίο κρύβει στην ενίσχυση του στηθόδεσμου της) και κωλάρα...
Ας δοκιμάσω σκέφτηκα (μιας και με "έφτιαξαν" τα κοτσιδάκια της) και πέρασα στο μεγάλο κάτω δωμάτιο! Τέλειο το δωμάτιο! Ευρύχωρο, καθαρό, τακτοποιημένο... τα λόγια περισσεύουν, μόνο αν το δει κάνεις θα καταλάβει!
Η κορασίς κατέφτασε! Αφαίρεσε την πανοπλία της και εμφανίστηκε το άσχημο και μικρό της στήθος. Προκαταρκτικά μηδέν εις το πηλίκον... ούτε ένα χάδι, ούτε τίποτα! Αφού μου τον "σήκωσε" με χειρομάλαξη με σκούφωσε και ξεκίνησε το στοματικό της! Κάπως καλύτερα τα πράγματα σε αυτό το τομέα μιας και εκτός του deep throat άνευ χεριών (μετά από δική μου προτροπή) έκανε ένα συντομότατο πέρασμα από τα @@.
Το υπόλοιπο έργο κινήθηκε στο ίδιο κλίμα... τεςπα... το τέλος μετά κόπων και βασάνων επήλθε σε στάση πισωκολλητού με τον pitsiriko1 σε ρόλο κομπρεσέρ!
Απογοητεύτηκα...
Σίγουρα δεν θα ξαναπέρναγα μαζί της! Μια φορά το λάθος αρκεί!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 11, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Pitsirikos1
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Νοε 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
109
Likes:
75
Πόντοι:
2.227
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού