Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 238 10
Sex Studio 242048
Γενική βαθμολογία
 
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μιας και οι προηγουμενοι εκλεκτοι συναδελφοι εγραψαν την κριτικη τους για την κοπελα σε αλλο μαγαζι ας την γραψω εγω εδω!!!
Λοιπον η κοπελα εχει ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ προσωπο και πολυ καλο σωμα, γενικα προσεχει πολυ τον εαυτο της, και εκπεμπει εντονα την θυληκοτητα που εχει μεσα της!!!Οσοι την εχετε επισκεφτει ή τουλαχιστον δει θα το εχετε καταλαβει αμεσως απο το σαλοναρισμα της και μονο!!!!Αυτο ηταν που με τρελανε σε 1η φαση και δεν μπορεσα να αντισταθω!!!
Συμπερασμα:
Αριστο vfm με πληθωρα προκαταρκτικων και χρονου στα ενδοτερα, τα ανεφεραν οι προηγουμενοι!!!Δεν θα σταθω αλλο εκει γιατι θα υπαρξει σιγουρα και 2η κριτικη απο μερους μου!!!Σημειωνω μονο οτι η κοπελα σε ζυγιζει κατα τη διαρκεια της συνευρεσης και αναλογα αλλαζει απο pse σε gfe με πολυ ανεση αλλα σιγουρα προτιμαει τις αγριες καταστασεις και το δειχνει οποτε μη τη λυπηθειτε μεσα και ας ειναι αδυνατουλα!!!Θα σας βγαλει nok out!!!
Tην εχω παρει ηδη 3 φορες ως ωρας, προβλεπω καταστρόφα μεγαλη απο μερους μου και στοιχηματιζω οτι θα φτασει πολυ ψηλα αν παραμεινει στα στουντιο!!!Τα υπολοιπα τα αφηνω για τους επομενους και βλεπουμε!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 07, 2010
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλλα
spoon
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
8
Πόντοι:
666
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού