Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263327
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκψη πρωί Πέμπτης 6-5-2010.
Η ευγενέστατη κυρία επί της υποδοχής μου πρόσφερε καφέ αλλά είχα πιεί πολλούς όλο το βράδυ και έτσι δεν ήπια. Η Γιάννα ήταν βάρδια πήρα χωρίς σκέψη το πρόγραμμα των 60 € με Ισπανική.
Δωμάτιο καθαρό με νιπτήρα και τηελόραση πλάσμα να παίζει μια πολύ καλή τσόντα με΄έγχρωμο ζευγάρι (από το Hustler TV). Περίμενα λίγη ώρα (που δεν μου φάνηκε κιόλας παρακολουθώντας την πολύ ενδιαφέρουσα τσόντα) και ήρθε χαμογελαστή η Γιάννα.
Η Γιάννα είναι 30αρα ψηλή βαμμένη ξανθιά με φυσικό 4αρι στήθος, σε καλή καάσταση το σώμα της, καλοφτιαγμένη με πρόσωπο για τσόντα, επιδερμίδα σκούρα για Ρωσσίδα (όπως συμπέρανα από την προφορά της) και τατουάζ κάτι σαν αγκάθια γύρω από το δεξί της μπράτσο. (οι φωτό της στο site ίσως έχουν υποστεί λίγη επεξεργασία) Ήταν πολύ καθαρή και μύριζε άρωμα.
Πολύ καλή στα προκαταρκτικά και έκανε΄εξαιρετική πίπα και ισπανική επίσης. Η ιδιαιτερότητα της κατάστασης το πρωί της Πέμπτης δεν μου επέτρεψε να κρατηθώ και κατάθεσα πολύ σύντομα, γεγονός που την χάλασε μιας και ως σωστή επαγγελματιας ήθελε να μου δώσει ότι πλήρωσα στο ακέραιο. Θα την ξαναπάρω σίγουρα για να μου δώσει ότι ήθελε ....
Βαθμός στην πρόσβαση / πάρκινγ μεγάλος γιατί πήγα με τρόλευ, οπότε και δεν είχα θέμα. Αν με άφηνε το σύστημα σίγουρα η συμπαθέστατη τσατσά θα έπαιρνε 10 στην συμπεριφορά (ενδιαφέρθηκε πολύ για το αν πέρασα καλά με την Γιάννα) και με κέρασε και καραμελίτσες όταν έφευγα. Και η συμμετοχή της Γιάννας πολύ παραπάνω από 7 που με άφησε τ σύστημα.
Κοντολογής η Γιάννα συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2010
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Μέλος
Εγγραφή:
3 Αυγ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
0
Likes:
5
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού