Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367789
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ένα από τα κορίτσια που εδώ και αρκετό καιρό μου είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον και ήθελα να γνωρίσω είναι η Νινα. Νεαρή, Ξανθιά, με ωραίο σώμα. Πλούσιο στήθος σιλικόνης, Αρκετά ναζιάρικο πρόσωπο, αρκετα υποσχόμενο για τα ενδοτέρα.
Έτσι λοιπόν, όταν στο «επάνω» ίδρυμα της οδού Κασσάνδρας 3, η χαμογελαστή υπηρεσία μου είπε πως εργάζονται η Ναταλι και η Νινα, μετά από σκέψη (μιας και η Ναταλι είναι μια από τις μεγάλες μου αδυναμίες) αποφάσισα να είναι η Νινα η «εκλεκτή» της σημερινής βραδιάς , και πέρασα στο δωμάτιο «αβλεπι»…..

Δεν άργησε να έλθει η Νινα. Πολύ φιλική μου λέει χαρακτηριστικά χαμογελώντας: «Επιτέλους γνωριζόμαστε» μιας και με αναγνώρισε από τις συχνές μου τσάρκες.
Ξεκίνησε με πολύ καλά προκαταρκτικά. Για αρκετή ώρα ασχολήθηκε με το στήθος μου με πολύ υψηλού επιπέδου γλείψιμο στις θηλές μου. Δεχόταν αδιαμαρτύρητα τα δικά μου γλειψίματα στον λαιμό και τα αυτιά της. Η θέση της άψογη, έτσι ώστε να μπορώ να έχω απόλυτη πρόσβαση στα απόκρυφα σημεία του σώματος της, που με άφηνε να «εξερευνώ¨» χωρίς να δυσανασχετεί καθόλου.
Το στοματικό της συγκαταλέγεται μέσα στα κορυφαία που μου έχουν γίνει σε όλη την «διαδρομή» μου στα ροζ σπίτια. Για αρκετή ώρα ασχολήθηκε με τα @@κια. Συνδυασμός ρουφηγμάτων και γλειψιμάτων, τόσο σε ποιότητα όσο και σε διάρκεια.
Και το κυρίως στοματικό εξαιρετικό. Χωρίς χέρια, χτυπήματα στην γλώσσα, ελαφρά φτυσήματα. Γαργαλιστικά περάσματα με την γλώσσα στον κορμό και μετά βαθύ και αισθησιακό ρούφηγμα. Με λίγα λόγια άψογη.
Με ρώτησε πως θέλω να ξεκινήσουμε το sex. Της ζήτησα να έλθει επάνω μου και έτσι έγινε. Καλή συμμετοχή, πιπίλισμα του στήθους της, φιλιά και γλειψίματα στον λαιμό και τα αυτιά και από τις δυο πλευρές. Στάση του λωτού για την συνέχεια και μετά στα όρθια, κρατώντας την Νινα στα χέρια μου.
Επιστροφή στο κρεβάτι για ιεραποστολικό. Έκφυλες ματιές, ρουφούσε το δάχτυλα μου. Γυρίσαμε στα τέσσερα, σωστό στήσιμο και το τέλος μας βρήκε έτσι.
Κάτσαμε για λίγο στο κρεβάτι, μιλήσαμε με χαιρέτησε πολύ γλυκά και υπεχώρησε.

Περίμενα ότι θα περνούσα καλά με την Νινα, αλλά τόσο ωραία δεν το φανταζόμουνα.Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έδειξε ότι κατέχει καλά τα μυστικά του sex όσο λίγες. Ήταν άξια των προσδοκιών μου και δεν με έκανε να μετανιώσω στιγμή, για την επιθυμία μου για μια «γνωριμία» μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 02, 2010
Όνομα κοπέλας
Νίνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού