Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824458
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ξημερώματα Κυριακής ώρα 4και κάτι μετά από μια βραδιά που άρχισε νωρίς και συνέχιζε να πηγαίνει καλά έφτασα με ένα φίλο στο studio της φυλής.
Η κυρία του μαγαζιού πολύ ευγενική μας ρώτησε αν θέλουμε να πιούμε κάτι αλλα ήδη είχαμε πιεί αρκετά και το ποτό δεν ήταν ο λόγος που βρισκόμασταν εκεί.
Αφου λοιπόν μας είπε τα προγράμματα στα γρήγορα φώναξε από μέσα την κοπέλα για να μας την παρουσιάσει.
Κοντό ξανθό μαλλάκι, μικρά βυζάκια και ένα κωλαράκι να σηκώνετε όρθιο στο θεό.
Πληρώσαμε και οι 2 λοιπόν και φύγαμε για τα δωμάτια.
Εγώ ήμουνα και ο τυχερός της υπόθεσης μιας και μου ήρθε πρώτη,’’ τι κάνεις μωρό μου πως είσαι ΄΄ μου λέει και ήρθε αμέσως δίπλα μου χαιδεύοντας με , το θηρίο άρχισε να σηκώνετε και πιάνοντας το η γκόμενα μου λεει ‘’τι είναι αυτό α είναι πολύ μεγάλο και πρέπει να στο κρύψω και με επιδέξια κίνηση μου φόρεσε το προφυλακτικό με το στόμα της και άρχισε να με πιπώνει γελόντας. Εγω δεν έχανα ευκαιρία και πασπάτευα το κωλαράκι της μέχρι που από μόνη της κατάλαβε ότι αν συνέχιζε λίγο ακόμα την ωραία πίπα της θα εχυνα στο τσιμπούκι και με μία άμεση κίνηση με καβάλησε και άρχισε να μπαινοβγαίνει με το μουνάκι της πάνω στο πούτσο μου.
Σε λίγη ώρα είχε χτυπήσει κόκκινος ή μάλλον άσπρος συναγερμός και για να προλάβω να θαυμάσω και λίγο φάτσα κάρτα το θεικό κωλαράκι της την έστησα στα 4 οπου σχεδόν αμέσως έγινε και η έκρηξη.
Μετά κάποια γελάκια ενώ με ρώτησε πως λένε και τον φίλο μου για να πάει να τον πειράξει όπως και έκανε.
Αυτός βέβαια δεν άντεξε και πολύ παραήταν γρήγορο πιστόλι και δεν χρειάστηκε να περιμένω και πολύ ,πάλι καλά γιατι μετά νύσταζα του θανατά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 24, 2010
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Μέλος
Εγγραφή:
18 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού