Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πεμπτη απογευμα και περασμα απο το Αγ.Μελετιου οπου δουλευε η Βικυ μια αρκετα ψυλη κοπελα με ωραιο σωμα ομορφη φατσουλα και φυσιολογικο μικρο στηθος.Ακουγοντας τα προγραμματα απο την κυρια του σπιτιου αποφασησα να παρω αυτο με τα 60€ το οποιο και εκανα απλα θα επρεπε να περιμενω λιγο γιατι τα δωματια ηταν γεματα απο αλλους συναγωνιστες,οποτε αραξα στο σαλονι και ηπια το καφεδακι που με κερασε η ευγενεστατη κυρια του μαγαζιου μεχρι να ερθει η σειρα μου.
Μετα απο κανενα μισαωρο μπηκα στο δωματιο το οποιο ηταν αρκετα καθαρο και ανετο.
Ερχομενη η κοπελα μου ζητησε συγνωμη για την καθυστερηση τα ειπαμε λιγο μιας και δεν την ειχα ξαναδει και μετα αρχισε ωραια χαδια σε ολο το σωμα με τριψιματα και φιλακια πεταχτα παντου.Αφου με καβλωσε αρκετα την εβαλα κατω και αρχισα το γλυψιμο στο αρκετα καθαρο και φρεσκοπλυμενο μουνακι της!!!Αρκετες φωνουλες απο μερους της που εδιχνε μα το απολαμβανει και με τραβηξε απο τα ποδια να ερθει ο μικρος κοντα της και αφου σαλιωσε αρκετα ολα τα γυρω σημεια του εβαλε καποτα και αρχισε μια υπεροχη πιπα υγρη με χτυπηματα απο την γλωσσα της και χαδια στα @@.
Στην συνεχεια ακολουθησε τους ρυθμους μου με soft sex που μου αρεσει με πολλες εναλαγες στασεων χωρις την παραμικρη γκρινια απο μερους της με ενα μονιμο χαμογελο και βογγητα που δεν φενοντουσαν και τοσο ψευτικα!
Η καταθεση απο μερους μου ηρθε με την βικυ απο πανω μου και τις ποδαρες της στο στομα μου .
Ενα τσιγαρακι λιγο κουβεντα και με χερετησε και εφυγε.
Μια αρκετα καλη περιπτωση η βικυ ψυλη χαμογελαστη και αρκετα sexy...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 22, 2010
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Υπηρεσίες
Μέλος
2
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια